1. Forside
  2. / Leasingbiler

Sorter efter:

Vis filtre (0 resultater)

Der er desværre ikke nogen biler, der matcher dine filtre.

Se alle biler her

Leasing af bil

Overvejer du, om din næste bil skal være en leasingbil? Måske er du træt af at køre i den samme bil hver dag, eller måske har du brug for at prøve en ny bil uden en stor engangsbetaling. Hos Privatleasing.dk er vi eksperter i leasing og biler, og vi står altid til rådighed for dig, der mangler en bil til arbejde, ferie eller noget helt tredje. Udforsk vores leasingbiler i dag, og find den rette bil til dine behov.

Fordele ved at lease bilen fremfor at købe den

Der er mange fordele ved at lease en bil frem for at købe den. For det første skal du ikke bekymre dig om at lægge et stort engangsbeløb på bordet for en ny bil. Når du vælger privatleasing, kan du let budgettere, da du blot skal koncentrere dig om en fast månedlig ydelse. Den månedlige ydelse afhænger af den bilmodel, du ønsker at lease.

At du ikke ejer bilen har også flere fordele. For eksempel skal du ikke bekymre dig om at sælge bilen, når du skal skifte bilen ud med en ny. Hos Privatleasing.dk kan du opsige leasingaftalen efter 11 måneder (med løbende måned + 1 måned) og det betyder, at du får en fleksibel leasingaftale, hvor du let kan gennemskue dine udgifter løbende.

Vi sørger for, at du leaser bilen, der opfylder dine bilbehov

Vi ved, at forskellige mennesker har forskellige behov. Derfor gør vi altid en ekstra indsats for, at din nye leasingbil lever op til alle dine behov. Måske har du brug for en familiebil med masser af sæder, eller måske skal din nye bil blot bruges til bykørsel.

Vi har også leasingbiler til dig, der ønsker specifikke funktioner eller har specielle ønsker. Vi har biler til dig, der ønsker en økonomisk løsning, der kører mange kilometer på literen og til dig, der ønsker lidt ekstra luksus i hverdagen. Så uanset om du har præference for avancerede GPS-systemer, parkeringssensor eller noget helt tredje, kan du trygt regne med, at vi har en passende løsning til dig hos Privatleasing.dk.

Vælg mellem de mest populære bilmærker hos os

Når du leaser en bil hos Privatleasing.dk, får du mulighed for at vælge blandt de mest populære bilmærker på markedet. Vi har et bredt udvalg af nye biler fra velkendte producenter, der passer til forskellige behov og præferencer. Uanset om du foretrækker pålideligheden i en tysk bil eller den elegante stil fra Italien, har vi noget for dig.

Du kan blandt andet finde privatlease biler fra følgende mærker hos Privatleasing.dk:

Vores sortiment omfatter alt fra rummelige familiebiler og sporty køretøjer til plug-in hybrider og økonomiske småbiler. Vi tilbyder også forskellige drivmidler som diesel, benzin og el, så du kan vælge den bil, der passer bedst til dit kørselsbehov.

Lease både brugte og nye biler hos Privatleasing.dk

Hos Privatleasing.dk har du mulighed for både at lease nye og brugte biler. Vores brugte biler er som oftest 1-3 år gamle, så du aldrig behøver at gå på kompromis med køreglæden. Vi ved, at der kan være mange penge forbundet med at anskaffe sig en bil, og derfor tilbyder vi brugte leasingbiler til dig, der har brug for en smart, økonomisk billøsning.

Hvis du ønsker at opleve følelsen af en nyere bil, har vi også flere gode muligheder hos Privatleasing.dk. Hvis du har en specifik model, du går og drømmer om, tager vi også hellere end gerne mod henvendelser til din drømmebil.

Når du privatleaser hos os, slipper du for uforudsete udgifter

En af de vigtigste værdier for os er gennemsigtighed. Derfor gør vi os meget umage med at sørge for, at du fuldkommen slipper for uforudsete udgifter, når du leaser hos os. På siden for den enkelte bil kan du altid finde en overskuelig oversigt over alle relevante udgifter som eksempelvis leasingpris pr. måned og prisen for grøn ejerafgift.

Når du leaser hos os, har du altid mulighed for at tilføje forskellige tilvalg til din aftale. Her kan du blandt andet tilvælge dækaftaler efter årstid, vejhjælp og en erstatningsbil, når din egen er til service hos os. Flere af vores mest populære modeller kommer også i flere farver, så du frit kan vælge en bil i lige præcis den farve, du foretrækker.

Spar tid og få din bil leveret direkte til døren

Hvis du skal bruge bilen hurtigt og ikke har tid til afhentning, kan du altid få din bil leveret af os. Hos Privatleasing.dk tilbyder vi landsdækkende levering for kun 500 DKK. Det er en ideel løsning for dig, der enten bor langt væk fra vores adresse i Silkeborg eller bare gerne vil gøre det let for dig selv. Vi leverer altid din leasingbil til din hjemmeadresse maks 7 hverdage efter, du har underskrevet din leasingkontrakt.

For at bestille levering, skal du blot tilvælge det under “tilvalg”, når du bestiller din bil online. Vores dygtige mekanikere sørger naturligvis for at gennemgå bilen grundigt, inden den bliver leveret.

Hos Privatleasing.dk skal det være let at lease bil

Hos Privatleasing.dk er det vores mission at gøre leasing let tilgængeligt, hurtigt og trygt. Vi opererer 100% online, og for dig betyder det, at du hurtigt og overskueligt kan gennemgå hele vores katalog og bestille din nye leasingbil med kun få klik.

Det betyder også, at vi står til rådighed gennem hele leasingperioden, hvis du har spørgsmål. Du kan altid kontakte vores værksted, hvis du har spørgsmål til din leasingbil. På vores hjemmeside kan du desuden finde og læse alt om leasing. Her deler vi ud af nyttig viden og gode tips til dig, der skal lease en bil.

Hvis du ønsker at læse mere om, hvorfor du skal vælge Privatleasing.dk, kan du besøge vores Trustpilot, hvor vi allerede har fået masser af gode anmeldelser fra tilfredse kunder.

Har du spørgsmål angående privatleasing? Henvend dig til os

Er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at købe bilen frem for at lease den? Eller er du usikker på, hvilken biltype, der passer bedst til dig? Der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med leasing – og uanset om du har leaset mange gange før eller er førstegangsleaser, står vi til rådighed til at besvare dine spørgsmål.

Du kan altid finde svar i vores 'Find svar'-univers eller kontakte os på mail, telefon eller via vores online formular.