1. Forside
  2. / Leasingbiler

Sorter efter:

Vis filtre

Leasingbiler

Hos Privatleasing.dk kan du både finde privatleasing af nye og brugte biler. Vores sortiment er stort og du kan derfor gå på opdagelse og vælge netop den bil, der passer til dit behov.

Anvender du brugtvognsleasing eller Releasing opnår du samme fordele, som hvis du privatleaser en ny bil – læs mere om fordelene. Bilen vil blive klargjort fra top til tå og du kan hente den hos Netto Biler i Silkeborg eller få den leveret på din hjemmeadresse for kun 500,- uanset, hvor i landet, du bor.

Releasing

Bilerne har ofte kørt et sted mellem 30.000 – 90.000 km og er jævnligt ca. 3 år gamle. Vi bestræber os på altid at have et stort udvalg af farver - dog kan vi ikke garantere en bestemt farve. Fælles for alle bilerne er, at de er i god stand og alle er gennemgået på et FDM testcenter.

Bilerne er gennemgået og klargjort i vores klargøringscenter. Fra vi modtager bilen fra forrige kunde og til den står klar til dig, bliver den grundigt mekanisk inspiceret. Bilen får samtidig en indvendig og udvendig kosmetisk klargøring og rensning. Udførelsen af processen er altid nøje udført, så vi opnår høj kvalitet og sikkerhed. Har du spørgsmål, kan du altid finde svar i vores univers.

Er du mere til nye biler? Det har vi også jævnligt på lager. Her får du en spritny bil leveret fra din foretrukne forhandler. Bemærk at leveringstiden kan være lidt længere på nye biler. Hvis du leaser en brugt bil, kan den afhentes i Silkeborg blot 2 hverdage efter leasingaftalen er underskrevet.