Vis filtre (2 resultater)

Service og reparation inkluderet

41687 360 IMG 0085

Citroën Grand C4 Spacetour VIP 1.5 Blue HDi 130HK

Brugt · Diesel · Automatgear · Førstegangsydelse: 9.995 kr.

3.895 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

41698 360 IMG 0001

Citroën C3 Aircross Shine Sport 1.2 PureTech 110HK

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

2.895 kr./md.

10.000 km/år

skift

Leasing af familiebil

Går du med tanken om at lease bil? Når du vælger privatleasing hos os, får du mulighed for at vælge en familiebil fra et bredt udvalg af biler til en fast månedlig ydelse. At du ikke ejer bilen kan være fordelagtigt, da du ikke skal tænke på en stor udgift i forbindelse med at købe bilen. Du skal heller ikke tænke på bilens værditab eller at skulle sælge bilen, når din leasingperiode udløber. Udforsk familiebilerne her på siden, og find en bil, der kan rumme både forældre og børn.

Sørg for, at din næste bil har plads til hele familien

Når du vælger at lease en bil hos os, kan du sikre dig, at din næste bil har tilstrækkelig plads til at rumme hele familien. Vi tilbyder et bredt udvalg af familiebiler, der er designet med fokus på komfort, rummelighed og funktionalitet.

Uanset om I er en lille familie eller en stor familie med behov for ekstra plads, har vi bilen, der opfylder jeres krav. Vores familiebiler er udstyret med rummelige bagsæder, generøse bagagerumskapaciteter og smarte opbevaringsløsninger, der gør det nemt at håndtere hverdagens behov.

Med en familiebil fra os behøver I ikke gå på kompromis med hverken plads eller komfort. Vores udvalg omfatter forskellige mærker og modeller, så I kan finde den perfekte bil, der passer til jeres familiens størrelse og livsstil.

Se også: 5 gode råd til valg af bil nummer to.

Hos os slipper du for uforudsete udgifter

For os er gennemsigtighed afgørende. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om uforudsete udgifter eller skjulte gebyrer, da vi fokuserer på at tilbyde klare priser og vilkår. Du skal blot have fokus på den månedlige leasingydelse og eventuelle afgifter. Den månedlige ydelse afhænger af den specifikke model, du vælger, samt hvor mange kilometer, du ønsker at køre årligt.

Når du vælger privatleasing hos os, inkluderer prisen også service og vedligeholdelse, uanset hvad du skal bruge bilen til. Vi tilbyder desuden forskellige tilføjelsesprodukter, som du kan tilkøbe, herunder vejhjælp og ekstra kilometer. På den måde kan vi skræddersy aftalen, så den passer perfekt til dine individuelle behov og situation.

Vi sørger for, at du leaser bilen, der opfylder din families behov

Er du kørt træt i den samme bil gennem mange år, og overvejer du, om din nye bil skal være en leasingbil? Hvis du ikke har leaset bil før, ved vi, at der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med en leasingaftale. Derfor har vi gjort vores bedste for, at du let kan finde de svar, du behøver.

Hvis du har spørgsmål angående privatleasing, kan du besøge vores svarunivers, hvor vi har besvaret de oftest stillede spørgsmål for dig. Du kan trygt regne med, at vi har styr på alle bilerne i vores udvalg, og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde frem til din nye leasingbil.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon, hvis du ønsker privat rådgivning. Vi hjælper dig, før du leaser, men vi står naturligvis også til rådighed gennem hele leasingperioden, såfremt der opstår spørgsmål løbende.