1. Forside
  2. / Sådan leaser du
Design Uden Navn
Kun Billede (Trin 1)

Step 1: Find din leasingbil
Gå på opdagelse på vores hjemmeside og find den bil, du gerne vil privatlease.

Kun Billede (Trin 2)

Step 2: Skræddersy din leasingaftale
Klik på den bil, du ønsker at privatlease. Her skal du vælge dit kørselsbehov (antal kilometer årligt). Den månedlige leasingydelse justeres efter dine valg. Serviceaftale og vedligeholdelse er altid inkluderet i leasingaftalen.

Step 3

Step 3: Ekstraudstyr 
Klik herefter på ‘Gå til tilvalg’. Her kan du se, om du har mulighed for at vælge ekstraudstyr til bilen. Tilvælger du noget udstyr, som eksempelvis anhængertræk (hvis det er muligt), vil den månedlige leasingydelse igen tilpasses. Du har også mulighed for at udse dig andre tilvalg - f.eks. en dækaftale.

Step 4

Step 4: Forsikring 
Tilvælg vores ultimative forsikringspakke, som vi tilbyder i samarbejde med Tryg Forsikring.

Du kan også vælge dit eget forsikringsselskab, hvis du hellere vil det.

Step 5

Step 5: Bekræftelse
Efter du har godkendt og sendt din leasingansøgning afsted, modtager du en bekræftelsesmail med de nødvendige informationer om den videre leasingproces.

Førstegangsydelsen bliver reserveret på din konto, men den bliver ikke trukket, før du har underskrevet den endelige kontrakt.

Step 6

Step 6: Underskriv
Vi sætter en kreditgodkendelsesproces i gang. Hvis du bliver kreditgodkendt, modtager du herefter leasingaftalen til underskrift i e-Boks.

Step 7

Step 7: Betaling
Førstegangsydelsen, der blev reserveret på din konto, da du sendte ansøgningen afsted, bliver trukket og betalt, når du har underskrevet leasingaftalen i din e-Boks.

Step 8

Step 8: Udlevering
Din privatleasingbil er klar til udlevering efter få hverdage - alt afhængigt af, hvad du har aftalt med os. Du kan vælge at hente bilen i Silkeborg eller få den leveret til din hjemmeadresse. Leveringen koster kun 500,- uanset hvor i landet, du bor.

Tlf.: 89 89 51 40

E-mail: salg@privatleasing.dk

Mandag

kl. 8:30 - 16:00

Tirsdag

kl. 8:30 - 16:00

Onsdag

kl. 8:30 - 16:00

Torsdag

kl. 8:30 - 16:00

Fredag

kl. 8:30 - 15:00

Bsk

Kastaniehøjvej 2

8600 Silkeborg