Vejhjælp

Vælger du en privatleasingaftale hos os, kan du tilvælge en aftale om vejhjælp. En vejhjælpsaftale giver dig fuld tryghed på vejen. I et samarbejde med SOS Dansk Autohjælp tilbyder vi assistance i forbindelse med tekniske problemer, driftsstop og trafikskade.

Når du vælger en aftale om vejhjælp sammen med din privatleasingaftale, kommer du altid sikkert videre, hvis du skulle få brug for hjælp på vejene.

Herunder kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest modtager vedrørende vejhjælp.

Bil Skovvej Skov

Ofte stillede spørgsmål

Hvad omfatter vejhjælpen?

Hos Privatleasing.dk tilbyder vi dig vejhjælp som et tillæg til din privatleasingaftale. Vejhjælpsaftalen omfatter fritrækning, starthjælp, brændstofudbringning, døråbning, hjulskift, transport af bil og passagerer v/driftstop og skade.

Er jeg dækket i udlandet?

Ja. I udlandet er du dækket af SOS (kaskodækning).

Har du brug for hjælp i udlandet, kan du ringe til +45 7010 5050. Hent app’en ’Rødt kort’, som er et servicekort med vilkårene for SOS international dækning på din kaskoforsikring, samt relevante telefonnumre.

Hent app’en i App Store eller Google Play.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.