Politik for behandling af personlige oplysninger afgivet ved brug af denne hjemmeside

Formål

På denne hjemmeside (en del af Jyske Finans A/S) tilbyder vi en række services, der forudsætter, at du indtaster bestemte personlige oplysninger i en webformular (som fx din adresse, CPR-nummer eller e-mailadresse).

Disse oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med Lov om behandling af personoplysninger, Lov om Finansiel Virksomhed, Datatilsynets anbefalede retningslinjer samt Jyske Finans’ generelle forretningsbetingelser.

Oplysningerne bliver udelukkende benyttet til at imødekomme dine henvendelser og forespørgsler og yde den bedste service til dig som kunde og bruger. Du kan være sikker på, at vi ikke beder dig om flere oplysninger, end hvad formålet tilsiger.

Enhver form for håndtering af dine personoplysninger er beskyttet ved lov. Det gælder bl.a. indsamling, registrering, brug, videregivelse, blokering og sletning.

Jyske Finans A/S
Kastaniehøjvej 2
8600 Silkeborg

 

Tavshedspligt

Alle medarbejdere i Jyske Finans er underlagt tavshedspligt i overensstemmelse med reglerne i Lov om Finansiel Virksomhed. Det betyder, at oplysninger om dig både er personlige og fortrolige, og de vil ikke uberettiget blive videregivet til tredjemand.

 

Retten til indsigt og rettelse

Du har som registreret i vores datasystem til en enhver tid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Finans har registreret om dig. Denne ret er lovbestemt og følger databeskyttelsesloven.

Du kan endvidere kræve, at registrerede ukorrekte oplysninger om dig bliver rettet eller slettet. Henvendelse af denne art kan ske til:

Jyske Finans A/S
Juridisk Afdeling
Kastaniehøjvej 2
8600 Silkeborg
juridisk@jyskefinans.dk

Hvis du er utilfreds med, at vi behandler oplysninger om dig, eller med hvordan det sker, kan du klage til Jyske Finans. Du kan desuden klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K

 

Indsigelse

Du kan altid gøre indsigelse over for vores dataansvarlige mod, at oplysninger om dig behandles. Det er i første omgang op til vores dataansvarlige, hvorvidt din indsigelse er berettiget. I givet fald bliver behandlingen indstillet. Henvendelse af denne art kan ske til:

Jyske Finans A/S
Juridisk Afdeling
Kastaniehøjvej 2
8600 Silkeborg
juridisk@jyskefinans.dk

 

Tilbagekaldelse af samtykke

Har du givet samtykke til behandling af persondata på vores hjemmeside kan du altid tilbagekalde det, hvilket dog kan betyde, at vi ikke fortsat vil være i stand til at tilbyde dig en konkret ydelse

Specielle situationer kan dog gøre det muligt for Jyske Finans fortsat at benytte dine personlige oplysninger på trods af tilbagekaldelsen. Dette er fastsat i §§ 6-8 i Lov om behandling af personoplysninger.