1. Forside
  2. / Om os
Netto Biler

Hvem er vi? - Om Privatleasing.dk

En stærk koncern

Privatleasing.dk er et professionelt leasingselskab eget af Jyske Finans A/S.
Jyske Finans A/S er en selvstændig virksomhed i Jyske Bank-koncernen med hovedsæde i Silkeborg, samt kontorer i både Allborg og Glostrup. Jyske Finans har ca. 170 medarbejdere, og er en af landets største og mest erfarne virksomheder indenfor bilfinansiering og finansiering af materiel til erhvervslivet.

Kunden er i fokus

Privatleasing.dk leaser biler til privatpersoner i kortere og længere perioder – ofte mellem 12 og 36 måneder. Vi er eksperter i finansiering af biler og vores helt store fokus er service af højeste kaliber. Kundens tilfredshed er altid i højsædet, og vi udbyder altid kun FDM-godkendte leasingaftaler.

Kontor og showroom

Vi har kontor på Kastaniehøjvej 2, 8600 Silkeborg, men vores biler står i vores store showroom hos Netto Biler A/S på Ragnasvej 1, 8600 Silkeborg. Her bliver bilerne opbevaret, istandsat og klargjort indtil de afhentes af - eller leveres til - en glad leasingtager.

Privatleasing online

Vi er et 100% online leasingselskab, hvilket betyder, at hele leasingprocessen foregår online via vore hjemmeside - du kan altså trygt bestille din næste bil online uden nogen bekymringer. Du er dog også altid velkommen til at ringe og tale med os, hvis du har brug for hjælp og vejledning.

Serviceaftale

En privatleasingaftale hos os er altid inklusiv service. Du betaler en fast månedlig leasingydelse og skal dermed ikke bekymre dig om uforudsete udgifter til service.

Bestil online og få leveret på din adresse

Du kan hurtigt og nemt bestille din bil online og hente den bare efter 2 hverdage i Silkeborg. Du kan også vælge hjemmelevering til kun 500 kr.

Attraktiv forsikring

Når du privatleaser hos os, har du mulighed for at tilvælge en attraktiv aftale om forsikring. Det giver dig fuld tryghed gennem hele leasingperioden.

Fast bilbudget

Når du privatleaser får du et nemt og overskueligt bilbudget. Du betaler en fast månedlig leasingydelse, og kender dermed den faste månedlige udgift i hele leasingperioden.