1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Citroën privatleasing
Citroen

Leasing af Citroën

Du kan let og effektivt få dækket dit kørselsbehov med en smart Citroën fra Privatleasing.dk. Vores leasingaftaler kommer med mange fordele og mulighed for vejledning og service gennem hele leasingperioden. Vi har biler til alle forskellige situationer. Så uanset om du skal bruge en lille bil til hverdagens gøremål eller en større bil til familieferien, kan du være sikker på, at du kan finde et godt match hos os.

Service og reparation inkluderet

42219 360 IMG 0241

Citroën C3 Triumph 1.2 PureTech 110HK

Brugt · Benzin · Automatgear · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

2.995 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

42435 360 IMG 0193

Citroën C3 Aircross Shine Sport 1.2 PureTech 110HK

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

2.595 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

42392 360 IMG 0037

Citroën Grand C4 Spacetour Cool 1.2 PureTech 130

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 9.995 kr.

3.195 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

42559 360 IMG 0145

Citroën C3 Shine 1.2 PureTech 82HK

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

1.995 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

42412 360 IMG 0241

Citroën C1 Triumph 1.0 VTi 72

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

1.895 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

42356 360 IMG 0085

Citroën C5 Aircross Shine Sport 1.6 PHEV 225

Brugt · Plug-In Hybrid · Automatgear · Førstegangsydelse: 9.995 kr.

3.695 kr./md.

10.000 km/år

skift

Drømmer du om en Citroën? Privatleasing er vejen frem

Har du altid drømt om at cruise rundt i en stilfuld Citroën? Hos Privatleasing.dk kan du gøre dine bildrømme til virkelighed på en økonomisk og bekvem måde. Med vores leasingaftaler får du masser af køreglæde – helt uden bekymringerne ved ejerskab.

Gennem vores attraktive privatleasingaftaler kan du opleve Citroëns ikoniske design og avancerede teknologi uden at binde dig til lange økonomiske forpligtelser. Så uanset om du er til touch screen m. Apple Carplay, varme i sæderne eller bakkamera, kan du trygt regne med, at vi har flere gode bud til dig.

Med privatleasing slipper du for bekymringer omkring alt fra værditab og salgsprocesser. Du betaler kun for den periode, du bruger bilen, og du får samtidig gavn af inkluderet service og vedligeholdelse. Vores dedikerede team står klar til at vejlede dig gennem hele leasingprocessen, så du træffer den bedste beslutning for dine behov.

Det har aldrig været nemmere at lease en Citroën

Om du drømmer om en Citroën C1, Citroën C3 eller en Citroën C4 gør ingen forskel for os. Uanset hvilken bil du søger, kan du altid regne med, at det er nemt og bekvemt at lease en bil hos Privatleasing.dk. Hos os leaser du 100% online. Det betyder, at du med kun få klik kan fremsøge, vælge og bestille din nye leasingbil. Vi tager os naturligvis af alt det trælse papirarbejde, så du blot kan læne dig tilbage og afvente en positiv godkendelse fra os.

Få en Citroën, der passer til dine behov

Lille bybil eller stor SUV? Hos Privatleasing.dk kan du med al sandsynlighed finde en bil, der passer til dine behov. Hvis du er bosat midt i byen, kan det være en fordel at have en mindre bil, der kan manøvrere rundt i små gader. Hvis du derimod har brug for en større familiebil til børn, bagage og kæledyr, vil en SUV eller en sedan muligvis være et bedre valg for dig.

Hos Privatleasing gør vi altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Derfor finder du biler med blandt andet automatgear, GPS-systemer og fartpilot i vores udvalg. Vores mening er nemlig, at du aldrig skal gå på kompromis med din køreoplevelse – uanset om du bruger din bil hver dag eller et par gange om ugen.

Hos os er der ingen uforudsete udgifter

Hos Privatleasing.dk mener vi, at leasing altid skal være let og gennemskueligt. Derfor fremgår alle udgifterne altid af vores hjemmeside, når du leaser din bil hos os. I en leasingaftale fra os skal du kun tænke på et par få udgifter, herunder en fast månedlig ydelse, en førstegangsydelse og eventuelle afgifter som eksempelvis grøn ejerafgift.

Hvis du vælger at privatlease hos os, har du naturligvis også muligheden for udvidet forsikring og mange andre tilkøbsprodukter. Hvis du drømmer om masser af årlig kørsel, kan du også vælge flere kilometer til, inden du underskriver din leasingkontrakt.

Få leveret din nye Citroën til din adresse

Hvis du er knap på tid i hverdagen, har du altid mulighed for at få leveret din bil, når du leaser hos os. Vi leverer i hele landet for kun 500 DKK, og du kan altid regne med at have din bil indenfor 7 hverdage fra dagen, hvor du underskriver din leasingaftale.

Vi kan leverer bilen til din privatadresse eller en erhvervsadresse efter aftale. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til et af vores mange afleveringssteder, der er lokaliseret i hele landet. Det betyder, at du ikke skal køre land og rige rundt for at aflevere din bil.

Vi kan hjælpe dig fra A-Z med leasing

Har du brug for hjælp i forbindelse med leasing af din nye Citroën? Hos os har du altid mulighed for at finde svar på dine spørgsmål – store som små. Vi har samlet svar på de mest hyppige spørgsmål på vores hjemmeside, så du altid har mulighed for at læse dig frem til svar på spørgsmål om alt fra service til forsikring.

Hvis du har brug for personlig betjening, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os direkte. Vi kan kontaktes via vores online formular, og vi bestræber os altid på at vende tilbage med svar så hurtigt som muligt.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.