1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Citroën privatleasing
Citroen

Citroën Privatleasing

Citroën er en af favoritterne hos vores kunder, når det handler om privatleasing. Citroën tilbyder en lang række modeller, som omfavner ethvert behov for komfort, udstyr og meget mere.

Citroën-modeller på releasing

Har du overvejet leasing? Så har vores udvalg af Citroën-modeller noget for enhver smag – både til privat- og arbejdsbrug.

  • De mindste Citroën-modeller indebærer C1 og C3, som er meget populære for mange kunder, som bor i en større by og skal kunne parkere på smalle gader.
  • Skal bilen være større for at udfylde behovet for plads og komfort, er SUV-modellerne C3 Aircross, C4, C4 Cactus, C5 og C5 Aircross ideelle til formålet.
  • Skal der være plads til hele familien har vi ofte Citroën Grand C4 i sortimentet.

Bemærk: Vores biludvalg varierer jævnligt, så vores bilmodeller og mærker udskiftes fra tid til anden.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

Med et stigende fokus på bæredygtighed og grønnere køretøjer, er det naturligvis også muligt at vælge en plug-in hybrid eller elbil hos Privatleasing.dk. Udvalget varierer, så vi anbefaler altid at holde øje med sortimentet hos Privatleasing.dk.

Leasing fremfor køb?

Hos Privatleasing.dk er det tydeligt at mærke, at forbrugerne gerne vil privatlease fremfor at købe. Tendensen betyder, at det er nemmere og mindre omkostningsrigt at få fat på en bil uden den helt store udbetaling eller meget lange ventetid – Privatleasing er en simpel og langt mere billig vej til en ny eller brugt bil.

Hvor lang er en leasingperiode?

Du er selv med til at vælge, hvor længe du vil privatlease en bil. Vores udvalg af biler har forskellige leasingperioder. De fleste vælger at lease bilerne, som kan i 24 eller 36 måneder, men vi kan også i nogle tilfælde tilbyde korttidsleasing. Dette er et tilbud på en leasingperiode på blot 12 måneder.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.