1. Forside
  2. / Find svar
  3. / Modtagelse af bilen

Modtagelse af bilen

Hos Privatleasing.dk ønsker vi at gøre din hverdag så bekvem som mulig. Det skal være nemt at privatlease en bil, så du kan blive godt kørende hurtigst muligt.

Derfor har du to muligheder, når det kommer til modtagelse af bilen:
Du kan vælge selv at afhente din leasingbil, eller at få den leveret.

Læs mere om de to muligheder herunder, og vælg den mulighed, der passer bedst til dig.

Hvordan fungerer afhentning af bilen?

Din bil afhentes hos Netto Biler, hvor bilen kan stå klar til dig blot to hverdage efter, din leasingaftale er underskrevet – eller efter aftale.

Hent din bil uden ekstra omkostninger fra kl. 12.00 og indtil Netto Biler lukker.

Skulle der (mod forventning) være fejl eller mangler på bilen, så vil vi meget gerne høre om dem. Du skal sende beskrivelser og billeder af eventuelle fejl/mangler til retur@privatleasing.dk senest 48 timer efter modtagelsen af bilen. Da du leaser en brugt bil, kan der være uundgåelige brugsspor. Dem behøver du ikke at sende billeder af.

Hvordan fungerer hjemmelevering af bilen?

Du kan få bilen leveret på hjemmeadressen for kun 500 kr.

Bilen leveres oftest i tidsrummet 8.00-17.00, og chaufføren giver dig besked om leveringen ca. en time før ankomst.

Det er ikke et krav, at du som leasingtager er hjemme ved levering. Der skal dog være en i husstanden (over 18 år) hjemme, til at tage imod leveringen. Er der ingen hjemme, risikerer du, at chaufføren tager bilen med igen.

Vi har mulighed for levering indenfor ca. 7 hverdage, fra kunden har underskrevet kontrakten.*

Vælger du ’levering hurtigst muligt’, vil du blive kontaktet af vores team for yderligere informationer.

*Når bilen leveres på hjemmeadressen, vil den blive indregistreret inden den forlader Netto Biler. Det betyder, at bilen har været registreret i 3-4 dage, inden du får den leveret på hjemmeadressen. Du vil derfor opleve en lille forskel i første ydelse, da du betaler den månedlige leasingydelse fra den dag, bilen bliver registreret til dig.

Skulle der (mod forventning) være fejl eller mangler på bilen, så vil vi meget gerne høre om dem. Du skal sende beskrivelser og billeder af eventuelle fejl/mangler til retur@privatleasing.dk senest 48 timer efter modtagelsen af bilen. Da du leaser en brugt bil, kan der være uundgåelige brugsspor. Dem behøver du ikke at sende billeder af.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg betale stiftelsesomkostningerne i leasingkontrakten?

Du skal ikke bekymre dig om de stiftelsesomkostninger, som står i din leasingkontrakt. De er allerede medregnet i din leasingydelse.

Er de listede gebyrer i kontrakten nogle, jeg skal betale?

Listen med gebyrer i din leasingkontrakt skal du kun betale, hvis du kommer ud for en situation, hvor opkrævning af et gebyr bliver en realitet. 

Et eksempel:
Får du en p-bøde, som du ikke betaler, så går p-afgiften videre til os, så vi kan betale den, fordi vi ejer din leasingbil.


Du vil efterfølgende blive opkrævet det gebyr, der står beskrevet i din leasingkontrakt ud for p-afgift, fordi vi lagde ud for bøden for dig.

Må jeg få en anden til at afhente min leasingbil for mig?

Ja, det må du gerne. Det er dog vigtigt, at du giver os besked først.

Ved afhentning skal du (eller vedkommende, der henter bilen) fremvise kørekort, så vi er sikre på, at vi overdrager bilen til den rette person.

Hvor lang tid tager en overlevering af bilen, når jeg afhenter den selv?

Når du henter din leasingbil selv hos Netto Biler A/S i Silkeborg, så kan du forvente, at overleveringen går ganske hurtigt.

Du skal fremvise dit kørekort ved afhentningen og du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt du skal sætte lang tid af til at afhente bilen.


Hvorfor har jeg modtaget en leverencegodkendelse i e-Boks?

Når du vælger at få leveret din bil, skal du skrive under på, at du har modtaget bilen. Du kan opleve at modtage leverencegodkendelsen i din e-Boks, allerede før du har modtaget bilen - men du skal først skrive under, når bilen er leveret til dig.

Hvilke brugsspor kan bilen fx have?

Det er meget forskelligt, hvilke brugsspor bilen har. Det afhænger af, hvor gammel bilen er, og hvor mange km, den har kørt.

Det kan fx være overfladiske ridser, indvendigt og udvendigt, små stenslag, osv.

Du kan dog være sikker på, at bilen er i god stand, da den er gennemgået af FDM - både kosmetisk og mekanisk.

Læs mere om slitage i denne guide.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.