1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Volkswagen privatleasing
Vw

Volkswagen Privatleasing

Volkswagen har bilmodeller til alle slags behov. Når VW indgår i vores sortiment af biler, er der derfor også flere forskellige modeller at vælge imellem.

Volkswagen på releasing

Har du overvejet at privatlease? Volkswagen tilbyder et hav af modeller, og vi har løbende udskiftning i sortimentet. Vi anbefaler derfor, at du holder godt øje med vores hjemmeside.

  • Volkswagens mindre (og meget populære) modeller indebærer blandt andre Polo, UP! og Golf. Sidstnævnte har tidligere båret titlen som den mest populære bil i Europa. Disse biler tydelige favoritter hos mange forbrugere med behov for en mindre leasingbil til privat brug.
  • Et mere sportsligt look er at finde på modeller som VW Arteon og Touran. Arteon er en stor mellemklassebil i et flot design, mens Touran har syv sæder og samtidig et sportsligt udtryk.
  • Volkswagens SUV-udvalg byder blandt andet på den sportslige VW T-Roc og den alsidige T-Cross. Begge med plads til hele familien.

Bemærk: Vores biludvalg varierer jævnligt, så vores bilmodeller og mærker udskiftes fra tid til anden.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

Vi hverken kan eller vil komme udenom det stigende fokus på bæredygtighed. Derfor tilbyder vi også ofte både elektriske og plug-in hybrid-modeller hos Privatleasing.dk. Volkswagen Arteon og Passat kan blandt andre fås som plug-in hybrid. Vi anbefaler altid at holde øje med vores sortiment – også hvis du er på kig efter en elbil.

Leasing fremfor køb?

Der findes en lang række fordele ved at lease, fremfor at købe. Du kan læse om de mange fordele ved privatleasing lige her. En leasingaftale gør det nemmere at få fat i en bil uden en stor udbetaling - og uden en månedlang ventetid. Kort sagt, er leasing en billig og enkel vej til en ny eller brugt bil.

Hvor lang er en leasingperiode?

Der er stor forskel på, hvor længe vores biler bliver leaset ud. Leasingperioden afhænger af valget af bil. Vi ser tit, at vores kunder vælger en periode på 24 eller 36 måneder, men til tider har vi et tilbud om korttidsleasing i 12 måneder på nogle modeller.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.