1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Audi privatleasing
Audi 971X510

Audi privatleasing

Er du på udkig efter bilen, der opfylder alle dine behov og ønsker? Er du samtidig på udkig efter en bil, der giver dig køreglæde af høj karakter. Den tyske bilmastodont Audi har siden begyndelsen af 1900-tallet leveret højkvalitets biler til hele verden og er i dag en af verdens største bilproducenter. Audi er også store i Danmark og, hvis du gerne vil privatlease en Audi, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Er Audi din drømmebil?

Der er mange gode grunde til at en Audi er den perfekte leasingbil. Den populære bilfabrikant giver dig tidløst, moderne og kompromisløst design, hvor du har mulighed for at vælge lige præcis den model, der giver mening for dig.

Her på Privatleasing.dk vil vi rigtig gerne tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige modeller. Dette er uanset om, der er tale om en bil til familien, kæresteparret eller bare en enkelt person.

Bilerne fra Audi har udover designet også andre fordele. Leder du efter en bil, der eksempelvis er fyldt med plads og komfort? Eller drømmer du om en bil, der besidder mange sikkerhedsfunktioner? Bilfabrikanten sørger også for, at du ikke skal bekymre dig om, hvilken drivkraft bilen kører på. Audi leverer modeller, der kører på både el, benzin eller en blanding af de to.

Audi kan levere en bil til ethvert kørselsbehov

Audi får køreglæden frem i dig. Herunder kan du læse lidt mere om nogle af de mest populære Audi-modeller, som kører på de danske landeveje. Vores sortiment af modeller er ikke fast, hvilket betyder, at der kan være et varieret udvalg hos os. Blandt de mest populære modeller, Audi kan byde på, finder du eksempelvis:

  • Audi A3
  • Audi A5
  • Audi A5 Cabriolet
  • Audi Q3

Audi A3 er et af de mest populære valg. Bilen bliver betegnet som værende en lille mellemklassebil, og fås i flere modelvarianter. Her er der tale om både sportback-modellerne, men også S3 modellerne samt Limousine.

Audi A5 er med sin sofistikerede teknologi og elegante design en fremragende bil. Bilen tilbyder fabelagtig komfort og ydeevne. A5 Cabriolet er en bil fyldt med luksus. Bilen kombinerer kraftfuld ydeevne og den store frihed, som en en cabriolet giver til én. Den er ideel til dig, der søger en køreglæde ud over det sædvanlige.

Audi Q3 er en alsidig SUV, der passer til alle livsstile. Du får både rummelig kabine og en imponerende drivlinje. Bilen er også kendt for sine mange sikkerhedsfunktioner. Samtidig er designet også en væsentlig faktor for, at denne model sagtens kunne være noget for dig.

Godt at vide, når du leaser på Privatleasing.dk

På Privatleasing.dk kan du finde alle informationer, der er relevante inden, under og efter leasing af din nye bil. Når du laver en leasingaftale hos os, er det en essentiel del af vores service, at du får alle informationer, uden at noget står med småt.

Når du leaser hos os, skal du kun fokusere på at betale den faste månedlige leasingydelse. Denne ydelse afhænger eksempelvis af, hvor mange kilometer om året, du regner med at køre. Den afhænger også af, hvilken bil du leaser, og om du leaser den i eksempelvis 24 eller 36 måneder.

Der skal også betales grøn ejerafgift hvert halve år. Førstegangsydelsen afhænger også af, hvilken model du ønsker at lease.

Når du leaser din Audi på Privatleasing.dk, er service af bilen altid inkluderet. Dit valg af værksted er underordnet, så længe du sender bilen til et autoriseret mærkeværksted. Reparation og vedligeholdelse er også inkluderet i din leasingaftale med os. Leasing hos os har også den fordel, at vores biler altid er i god stand, da vi aldrig leaser biler, som er mere end højst fem år gamle.

Med privatleasing hos os, får du altså en bil i rigtig god stand, og der er intet at bekymre sig om i forhold til, at bilen ikke holder igennem leasingperioden. Du har også mulighed for, at lave en dækaftale på din Audi. Vi anbefaler dette, da det eksempelvis er rigtig vigtigt, at du nemt kan skifte fra sommerdæk til vinterdæk, når vinteren nærmer sig.

Alt du skal vide, når du afhenter og afleverer nøglerne

Det er super nemt for dig at få din nye Audi leveret hjem til hoveddøren. Hos Privatleasing.dk kan du, uanset bopæl, få levering til 500 DKK. Det er en fast pris, som gør det muligt for dig med en trængt hverdag og et stramt budget, ikke at skulle stresse over afhentning af bilen.

Udlevering af din bil finder sted i Silkeborg hos Netto Biler. Det eneste du skal gøre, er at holde øje med åbningstiderne hos Netto Biler - så sørger vi for, at din bil er klar til afhentning på den aftalte dato.

Når leasingperioden er nået til sin vejs ende, har vi mange placeringer til rådighed, når det kommer til aflevering af bilen. Dette er uanset, hvor i landet du befinder dig. Du kan returnere bilen i Jylland, på Fyn og på Sjælland, og du får hele det store overblik over alle afleveringssteder her.

Inden afleveringen af bilen, anbefaler vi, at du tjekker dæktryk, olie og lige har været forbi en bilvask. Du kan læse alt om vores vurderingskriterier ved modtagelse af bilen efter leasingperioden her.

Du kan altid kontakte os

Vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige model, så derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med gode råd og god vejledning. Har du spørgsmål vedrørende privatleasing af din næste bil, er du selvfølgelig velkommen til at tage en uforpligtende snak med os. Vi har mange års erfaring, og vi deler gerne vores viden med dig.

I tilfælde af, at du måske ikke har prøvet at lease en bil før, så bare rolig. Der er ingen grund til bekymringer, når du privatleaser din bil hos os. I samarbejde med Tryg, giver vi dig en helt særlig hjælp, hvis det er første gang, du leaser en bil. Her hos Privatleasing.dk, får du som kunde den ultimative forsikringspakke. Den indeholder blandt andet gratis kilometerskift og mulighed for opsigelse efter kun 12 måneder.

Vil du gerne vide endnu mere om service, biler, tilbud og nyheder? Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her. Her får du foruden de seneste nyheder alt ovenstående direkte ind i din indbakke.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.