Vis filtre (3 resultater)

Service og reparation inkluderet

39147 360 IMG 0397

Peugeot 308 Allure 1.2 PureTech 130HK

Brugt · Benzin · Automatgear · Førstegangsydelse: 9.995 kr.

3.195 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

39292 360 IMG 0085

Volvo V60 Inscription 2.0 B4 MHEV

Brugt · Benzin · Automatgear · Førstegangsydelse: 34.995 kr.

5.095 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

40069 360 IMG 0085

Peugeot 508 Allure Grand SW 1.5 Blue HDI 130HK

Brugt · Diesel · Automatgear · Førstegangsydelse: 19.995 kr.

3.095 kr./md.

10.000 km/år

skift

Privatleasing af stationcar

Hvis du søger en fleksibel transportløsning uden store, økonomiske forpligtelser, kan privatleasing være det rigtige valg for dig. Hos Privatleasing.dk har vi et stort udvalg af forskellige stationcars til forskellige behov. Læs videre her på siden, og find ud af, hvordan leasing af en stationcar kan være den rette løsning for dig.

Oplev fordele ved en stationcar

En stationcar er en praktisk og alsidig biltype, der tilbyder mange fordele for både enlige, par og familier. Med masser af plads og et stort bagagerum kan en stationcar opfylde de fleste behov. Hos Privatleasing.dk har vi stationscars med masser af ekstraudstyr, du kan nyde godt af i hele leasingperioden. I vores biler kan du finde alt fra fartpilot til bakkamera og andre funktioner, der kan opfylde alle dine kørselsbehov.

Ved at lease en stationcar har du en bil, der både kan begå sig på villavejene og motorvejen, og det gør eksempelvis biltypen ideel til dig, der har brug for en rummelig familie til bilferie.

Få en ny stationcar for en lav månedlig ydelse

En leasingbil kommer med flere fordele – især til dig, der ikke har råd til en stor engangsbetaling. Nye biler er ofte forbundet med mange større udgifter til alt fra forsikring til brændstof.

Hos Privatleasing.dk gør vi det let og gennemskueligt for dig at lease en stationcar. Vi er nemlig 100% online, og det betyder, at du kan finde og bestille din nye bil til afhentning direkte fra computeren. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen er klar til afhentning på dit ønskede tidspunkt.

Fra du har underskrevet kontrakten, kan du allerede forvente at hente bilen inden for 2 dage. Det eneste, du skal fokusere på, er førstegangsydelsen og den månedlige leasingydelse.

Lease en stationcar fra en række populære bilmærker

Hos Privatleasing.dk har vi flere biler fra forskellige mærker. Det har vi fordi, det giver dig mulighed for at vælge lige præcis den bil, der passer bedst til dig. Så hvis du ikke har en bil eller er træt af at køre rundt i den samme bil hver dag, så bør du bestemt udforske muligheden for leasing.

Hos Privatleasing.dk sørger vi altid for at samle flere populære modeller på samme sted,  og hos os kan du både finde biler på både benzin, diesel og el. Vi fokuserer altid på at tilgodese dine ønsker, og det er uanset, om du er mest interesseret i antallet af siddepladser, mængden af ekstraudstyr eller hvor km/l, bilen kører.

Få leveret din stationcar lige til døren

Midt i en travl hverdag er der ikke altid tid til det hele. Det ved vi hos Privatleasing.dk, og derfor har du altid mulighed for at få din bil leveret. Vi leverer leasingbiler i hele Danmark for kun 500 DKK – hurtigt og nemt.

Når du underskriver din leasingkontrakt med os, kan du få leveret din bil inden for kun 7 dage – og det er uanset, hvor i landet, du bor. På den måde kan du hurtigst muligt komme på vejen og begynde at bruge din nye stationcar til hverdagens gøremål.

Hos Privatleasing.dk kommer tryghed og gennemsigtighed i første række

Står du og mangler en stationcar? Leasing er blevet en af de mest populære billøsninger, og hos Privatleasing går vi altid den ekstra mil for at sikre, at du får en nem og tryg leasingaftale. Når du skriver under på en leasingaftale med os, slipper du nemlig for uforudsete udgifter og skjulte gebyrer.

Samtidig er vi uddannede fagfolk, der har styr på vores fag. Vi elsker biler, og vi deler hellere end gerne vores viden med dig og giver gode tips med på vejen. Hvis du gerne vil læse mere om, hvorfor du skal vælge Privatleasing.dk, kan du blot tage et kig på vores mange positive anmeldelser på Trustpilot.

Er det første gang, du leaser? Kontakt os gerne med dine spørgsmål

Vi ved, at der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med leasing – især hvis det er første gang, du privatleaser. Derfor har vi oprettet et svarunivers til dig, så du hurtigst muligt kan få besvaret dine spørgsmål.

Selvom der er mange svar at hente på vores hjemmeside, er du stadig altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi kan svare på spørgsmål om alt fra bilforsikring til bilmodeller, og vi står til rådighed gennem hele din leasingperiode.

Hvis der er begreber, du er i tvivl om, kan du passende tage et kig i vores store billeksikon. Her kan du finde definitioner på en masse forskellige termer, du kan støde på i forbindelse med leasing eller biler generelt.