Vis filtre (4 resultater)

Service og reparation inkluderet

38329 360 IMG 0577

DS Automobiles DS 4 / DS 4 Crossback Rivoli 1.6 E- Tense 225 PHEV 225HK

Brugt · Plug-In Hybrid · Automatgear · Førstegangsydelse: 24.995 kr.

4.595 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

38471 360 IMG 0085 (1)

Citroën C5 Aircross Iconic PHEV 225HK

Brugt · Plug-In Hybrid · Automatgear · Førstegangsydelse: 14.995 kr.

2.795 kr./md.

10.000 km/år

skift

Anhængertræk

Service og reparation inkluderet

38590 360 IMG 0073

BMW 5-series M Sport 545 e PHEV 394HK

Brugt · Plug-In Hybrid · Automatgear · Førstegangsydelse: 39.995 kr.

6.295 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

38475 360 IMG 0049

Volvo XC60 Plus Bright 2.0 T8 Recharge PHEV 455HK

Brugt · Plug-In Hybrid · Automatgear · Førstegangsydelse: 49.995 kr.

7.395 kr./md.

10.000 km/år

skift

Plug-in hybrid

En plug-in hybrid eller en HEV (Hybrid Electric Vehicle), er en biltype, der er designet til at kunne køre på både el og benzin/diesel. Det er en rigtig god mulighed for dig at stifte bekendtskab med elbiler og mærke, hvordan det føles at køre med en elektrisk motor. Hos Privatlieasing.dk har vi mange forskellige plug-in hybrider, der kan leases allerede i dag. Udforsk udvalget herunder, og find din næste leasingbil.

Oplev de mange fordele ved at lease en plug-in hybridbil

Leasing er for dig, der gerne vil køre hybridbil uden at skulle bekymre dig om at skulle investere i en bil selv. Med leasing skal du nemlig ikke bekymre dig om værditab eller store udbetalinger i forbindelse med køb. Og når du vælger at lease en plug-in hybridbil hos os, åbner du op for en verden af fantastiske fordele, der vil berige din køreoplevelse på flere måder.

En af de største fordele ved en hybridbil er, at bilen kører på både el og brændstof. For dig betyder det, at du har mulighed for at køre længere på en liter brændstof sammenlignet med traditionelle biler. Mindre benzin kan spare dig for mange penge, og med et fuldt opladet batteri, bliver det ingen sag at klare hverdagens kørsel.

En af de andre store fordele er fleksibilitet i din kørsel. En plug-in hybrid egner sig nemlig til både lange og korte distancer, og det bedste ved det hele er, at du selv kan bestemme, om du vil køre på fossile brændstoffer eller ren el.

På længere distancer kan du oplade bilen via offentlige ladestationer, når bilen er ved at løbe tør for strøm. Som hybridbilejer har du adgang til ubegrænset opladning i både Danmark og udlandet. På den måde har du let adgang til opladning, når batteriet er ved at løbe tør.  Og jo større batteri og jo kraftigere elmotor du har, jo længere kan du komme på ren el.

Vi har plug-in hybridbiler fra de mest populære mærker

Hos Privatleasing.dk har vi Danmarks største udvalg af leasingbiler, og for dig betyder det, at du kan vælge mellem flere mærker og modeller, når det kommer til plug-in hybrider. Vores sortiment omfatter bilmodeller, der kombinerer stilfuldt design, avanceret teknologi og fantastiske køreoplevelser i én attraktiv pakke.

I vores udvalg af plug-in hybridbiler finder du blandt andet biler fra følgende mærker:

Er du til automatisk eller manuelt gear? Bybil eller SUV? Blandt vores mange forskellige mærker er der rig mulighed for at finde en bil, der opfylder alle dine behov og ønsker. Find din drømmebil blandt vores udvalg af plug-in hybridbiler, og oplev en perfekt kombination af kraft, komfort og design.

Hos os slipper du for skjulte gebyrer og uforudsete udgifter

Når du leaser hos Privatleasing.dk, kan du altid være sikker på, at vi har gennemskuelige priser, så du slipper for uforudsete udgifter og skjulte gebyrer. Blandt vores mange leasingbiler er det altid muligt at se den månedlige ydelse, førstegangsydelsen og eventuelle afgifter.

I din leasingaftale hos Privatleasing.dk vil der også altid være service og vedligeholdelse inkluderet i prisen. Det betyder, at det eneste du skal bekymre dig om er at nyde køreglæden ved din plug-in hybrid.

Få leveret din leasingbil direkte til din adresse

Hvis du har travlt i hverdagen, kan du altid få leveret din hybridbil lige til døren, når du leaser hos os. Vi leverer i hele landet for kun 500 DKK, og når du har underskrevet din kontrakt, kan du have din bil hjemme i indkørslen efter blot en uge. Vi leverer både til private adresser og erhvervsadresser efter aftale.

Når det er tid til at levere din bil tilbage, har vi også gjort det nemt for dig. Vi har afleveringssteder lokaliseret i hele Danmark, så du ikke behøver at køre tværs over landet for at aflevere din leasingbil tilbage til os. Når du har afleveret din bil, laver vi et tjek på bilen, hvor du selvfølgelig er velkommen til at kigge med.

Med en hybrid SUV har du plads til hele familien

Når det kommer til at kombinere rummelighed og komfort, er en hybrid SUV det ideelle valg for familien på farten. Hos Privatleasing.dk tilbyder vi et bredt udvalg af hybrid SUV'er, der opfylder behovene hos både små og store familier.

En hybrid SUV er designet med fokus på plads og komfort. Den rummelige kabine giver rigelig plads til passagererne, uanset om det er på korte daglige ture eller længere familieudflugter. Med behagelige sæder og god benplads kan du og din familie nyde en behagelig køreoplevelse, uanset hvor turen går hen.

Selvom SUV’er typisk er større end normale biler, kan du sagtens bruge bilen i  byen. Det gør SUV’en til den ideelle bil for dig, der kører mange forskellige steder i løbet af en dag. Da bilen egner sig til flere formål, kan du også både hente børn, handle og have hunden med i bilen på én og samme tid.

Gennemse vores udvalg, og find den perfekte hybrid SUV til din familie i vores store udvalg. Uanset om I skal på eventyr eller blot fra A til B i hverdagen, vil en hybrid SUV være den ideelle følgesvend for hele familien.

Kontakt os i dag, og hør mere om plug-in hybrider

Hos Privatleasing.dk ved vi, at alle biler er forskellige, og vi ved også, at der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med leasing – især hvis du førstegangsleaser. Derfor har vi lavet en side, der besvarer alle de vigtigste spørgsmål omkring leasing, så du let og hurtigt kan fremsøge svar på dine specifikke spørgsmål.

Hvis du ikke lykkedes med at finde svar på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for personlig vejledning. Vi kan kontaktes via telefon eller mail, og vi gør altid vores bedste for at vende tilbage på dine forespørgsler så hurtigt som muligt.