1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Peugeot privatleasing
Peugeot

Privatleasing af Peugeot

Går du og overvejer privatleasing? Peugeot er et af verdens førende bilmærker, og hos Privatleasing.dk har du mulighed for at vælge mellem flere populære modeller. Vi tilbyder attraktive leasingaftaler, du kan skræddersy til dit kørselsbehov, og vi vejleder dig helt fra valg af bil til aflevering. Udforsk de mange modeller herunder, og find din nye Peugeot i dag.

Service og reparation inkluderet

39915 360 IMG 0289

Peugeot 208 Allure+ 1.2 PureTech 100HK

Brugt · Benzin · Automatgear · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

2.995 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

40083 360 IMG 0241

Peugeot 208 Supreme+ 1.2 PureTech 100HK

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

2.595 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

39982 360 IMG 0061

Peugeot 208 Supreme+ 1.2 PureTech 100HK

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

2.595 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

40069 360 IMG 0085

Peugeot 508 Allure Grand SW 1.5 Blue HDI 130HK

Brugt · Diesel · Automatgear · Førstegangsydelse: 19.995 kr.

3.095 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

40135 360 IMG 0661

Peugeot 208 Evolution 1.2 PureTech 100HK

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

2.595 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

39426 360 IMG 0541

Peugeot 5008 Allure Pack 1.5 Blue HDI 130HK

Brugt · Diesel · Automatgear · Førstegangsydelse: 19.995 kr.

4.395 kr./md.

10.000 km/år

skift

Oplev fordelene ved at lease en Peugeot

At lease din nye bil hos os kommer med mange fordele. Hos Privatleasing.dk er vi 100% online. Du kan derfor nemt og bekvemt danne dig et overblik og klikke rundt mellem forskellige biler.

En af de største fordele ved leasing er, at det giver dig mulighed for at betale en lav månedlig ydelse for en bil. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om lån og en stor købspris, hvis du vælger at privatlease. Samtidig skal du heller ikke bekymre dig om bilens værditab, da du blot skal betale den samme ydelse hver måned.

Når du privatleaser, har du desuden også mulighed for at prøve flere forskellige biler af over kortere perioder. Med en leasingaftale fra Privatleasing.dk behøver du ikke at binde dig til en bil i flere år ad gangen. Det giver dig mulighed for at kunne skifte mellem modeller, så din køreoplevelse bliver alsidig og spændende.

Hos Privatleasing.dk finder du flere populære Peugeot-modeller

Nogle af de mange kendetegn ved Peugeot er deres evne til at fremstille mange forskellige biltyper, hvor høj sikkerhed og brugervenligt udstyr altid er i centrum. Hos Privatleasing.dk er det altid vores mål at give dig flere forskellige biler at vælge mellem.

Du kan blandt andet lease følgende populære Peugeot-modeller hos Privatleasing.dk:

  • Peugeot 108
  • Peugeot 208
  • Peugeot 2008
  • Peugeot 308
  • Peugeot 3008
  • Peugeot 508
  • Peugeot 5008

Så uanset om du har brug for en lille personbil, en crossover eller en stationcar, er der flere valgmuligheder fra Peugeot. Vores biludvalg skal afspejle de mange forskellige bilbehov i hele landet. Så uanset om du er enlig, et par eller en stor familie, vil du med stor sandsynlighed kunne finde en Peugeot i vores udvalg, der passer til din situation.

Vi tilbyder trygge leasingaftaler med fuld gennemsigtighed

Hos Privatleasing.dk mener vi, at privatleasing skal være en nem og tryg oplevelse hele vejen igennem. Når du leaser hos os, kan du derfor altid være sikker på, at der er ingen uforudsete udgifter eller skjulte gebyrer i din aftale. Vi har sørget for, at alle priser fremgår klar og tydeligt, når du leaser, så du kan være helt sikker på, hvad du skal betale i førstegangsydelse, månedlig ydelse og afgift.

Prisen på den månedlige ydelse afhænger blandt andet af model, antal kilometer du ønsker at køre årligt samt eventuelle tilvalg som udvidet forsikring og dækaftale. Reparation af bilen er altid inkluderet i din aftale, med undtagelse af selvforskyldte skader på bilen. Desuden inkluderer alle vores aftaler en serviceaftale, der dækker service- og vedligeholdelseseftersyn.

Få din nye Peugeot leveret til din adresse for 500 DKK

Vi ved, at en travl hverdag med lange arbejdsdage, børn og venner efterlader meget lidt plads i kalenderen. Derfor har du altid mulighed for at få din nye Peugeot leveret for kun 500 DKK, når du privatleaser hos os. Vi kan levere din bil i hele landet, og så snart du har underskrevet din leasingaftale, kan du forvente at have din nye bil inden for blot 7 hverdage. Vi leverer til private adresser eller erhvervsadresser efter nærmere aftale.

Når bilen skal afleveres efter endt leasingperiode, har vi også gjort det nemt for dig. Vi har afleveringssteder lokaliseret i hele landet, så du ikke skal køre land og rige rundt for at aflevere din bil tilbage. Når du afleverer bilen, vil den gennemgå et sidste afleveringstjek. Du er velkommen til at gennemgå afleveringsrapporten sammen med FDM efter gennemgangen af bilen.

Få svar på dine spørgsmål på vores hjemmeside

Hvis du leaser for første gang, er der mange ting at holde styr på. Hvilken biltype er ideel til dit behov? Hvor mange kilometer skal du køre om året, og hvordan fungerer leasing i forhold til forsikring. Heldigvis er der mange svar at hente på vores svarside. Vi har gjort vores bedste for at komme ofte stillede spørgsmål i forkøbet, så du ikke behøver at formulere lange mails eller ringe for at finde brugbare svar.

Hvis du dog alligevel har brug for at ringe eller skrive til os, er du naturligvis også velkommen til det. Vores dygtige rådgiver har mange års erfaring, og du kan derfor altid forvente service med et højt fagligt niveau, når du henvender dig til os.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.