1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Peugeot privatleasing
Peugeot

Peugeot Privatleasing

Peugeot er en af vores mest populære mærker på releasing, og det forstår vi godt. Det franske bilmærke tilbyder en lang række forskellige modeller, og netop derfor er vores udvalg af Peugeot så stort, som det er i dag. På den måde er vi sikre på, at vi har noget for enhver smag og ethvert behov.

Peugeot-modeller på releasing

Uanset om du skal bruge bilen privat eller til arbejde. Er du på udkig efter en bil, du kan privatlease, så er Peugeot et godt bud.

  • De lidt mindre 5-dørs-modeller indebærer Peugeot 108 eller 208, som let kan begå sig i selv de smalleste gader i byområderne.
  • Er der behov for en lidt større model, har vi ofte Peugeot 308, 308 sw eller 508 på releasing.
  • De populære SUV-modeller indebærer Peugeot 2008, 3008 og 5008, som alle har plads til hele familien.

Bemærk: Vores biludvalg varierer jævnligt, så vores bilmodeller og mærker udskiftes fra tid til anden.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

Med et stigende fokus på bæredygtighed og grønnere køretøjer, er det naturligvis også muligt at vælge en plug-in hybrid eller elbil hos Privatleasing.dk. Peugeot e208 og e2008 er de elektriske muligheder i dette tilfælde, og de er derfor også jævnligt en del af sortimentet hos Privatleasing.dk

Leasing fremfor køb?

Hos Privatleasing.dk ser vi en stigende tendens i markedet: Forbrugerne vil gerne privatlease fremfor at købe. Tendensen gør det nemt for forbrugeren at få fat på en brugt bil uden den helt store udbetaling eller lange ventetid – Privatleasing er derfor en billig måde at skaffe sig en bil her og nu, uden at du behøver at binde dig i mange år fremadrettet.

Hvor lang er en leasingperiode?

Du bestemmer selv, hvor længe du vil privatlease en bil hos os, da det afhænger af, hvilken bil du vælger. De fleste vælger bilerne, som kan leases i 24 eller 36 måneder, men vi har også af og til et tilbud om korttidsleasing på nogle modeller, og i disse tilfælde kan du nøjes med at privatlease bilen i 12 måneder.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.