1. Forside
  2. / Blog
  3. / Årets brugtbil 2023 fås hos Privatleasing.dk: Den populære Hyundai Kona

Årets brugtbil 2023: den populære Hyundai Kona

FDM har kåret årets brugtbil i 2023. Vinderen blev endnu engang den populære Hyundai Kona, og det er der flere særlige grunde til! I dette blogindlæg skal vi se nærmere på det (lige nu) hotteste navn på markedet for brugtbiler - Hyundai Kona.

Istock 1143375714

Årets brugtbil er netop kåret. Æren gik endnu engang til den charmerende og pålidelige Hyundai Kona. Med sin solide ydeevne, moderne teknologi, og ikke mindst attraktive pris, er det ingen overraskelse, at den har taget Danmark med storm.

Hyundai Kona er, med sit kompakte SUV-design og høje komfortniveau, en stærk konkurrent på det danske bilmarked. Men hvad gør den til en ideel bil til releasing?

Sikkerhed og pålidelighed

Først og fremmest er Kona kendt for sin sikkerhed og pålidelighed. Bilen har mange sikkerhedsfunktioner, herunder blindvinkel-detektor og vognbaneassistent, hvilket giver føreren en ekstra tryghed. At release en Hyundai Kona er derfor en god og tryg beslutning.

Teknologi og komfort

Hyundai Kona imponerer også på teknologi- og komfortfronten. Modellen tilbyder touchscreen, Apple CarPlay, m.m. hvilket gør køreturene mere fornøjelige, uanset om der er tale om de lange pendlerture eller kortere bykørsler.

Økonomisk attraktiv

Når det kommer til releasing, er det økonomiske aspekt utrolig vigtigt. Med Hyundai Kona får du en bil, der er prisvenlig både i forhold til leasingpriser og driftsomkostninger. Den er kendt for sin brændstofeffektivitet, hvilket betyder, at du kan køre længere på literen.

Miljøvenlighed

Kona er også tilgængelig i en elektrisk version, der kombinerer miljøvenlighed med høj ydeevne. Ved at vælge en elbil-versionen af Kona, kan du bidrage til et mere bæredygtigt miljø, samtidig med at du nyder fordelene ved en moderne og højt præsterende bil.

Hyundai Kona er uden tvivl en solid mulighed, når det kommer til releasing. Den er ideel til dig, der er på udkig efter en brugtbil, der er sikker, pålidelig, og fyldt med moderne teknologi -  men også både økonomisk og miljøvenlig. Hyundai Kona et overbevisende valg.

Feltet af nominerede

Der var 5 populære bilmodeller i slutfeltet, da FDM skulle kåre årets brugtbil:

  • Hyundai Kona
  • BMW i3
  • VW T-Roc
  • Peugeot 208
  • Volvo V60

Alle er bilmodeller, vi løbende har haft (og stadig ofte har) i vores store sortiment af releasingbiler. Vores biler er altid i høj kvalitet og omkring 1-3 år gamle. Se bilerne her.

At FDM kårede Hyundai Kona året som årets brugtbil igen i 2023, demonstrerer blot den enestående værdi og de mange fordele, der er ved at lease en Hyundai Kona.

Hold øje med vores udvalg af biler - Vi har ofte Hyundai Kona til rådighed, så du kan blive godt kørende i årets brugtbil 2023.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.