Releasing – genleasing af biler

Vi bruger ofte begrebet ’releasing’ på Privatleasing.dk, og ja du hørte rigtigt. Re-leasing. Altså ikke som ordet ’frigørelse’ på engelsk. Men som i genleasing af biler, der ikke er spritnye – men tæt på. Vi har set lyset i at release de biler, der kun har få år på bagen, og fordelene ved netop at lease en brugt bil, er der mange af. Læs med her.

Istock 538161386

Hos Privatleasing.dk har vi et stort og ikke mindst attraktivt udvalg af brugte biler, som vores kunder kan lease privat. Bilerne er ikke helt nye, men de er altid i super god stand. Vi leaser nemlig ikke biler ud, der er ældre en 5 år gamle. De fleste er kun 1-3 år gamle, så vi på den måde kan sikre en høj kvalitet af vores privatleasingbiler – også selvom de er brugte. Høj kvalitet og tryghed for vores kunder går hånd i hånd, og er noget af et vigtigste hos Privatleasing.dk.

”Gamle” vs. nye biler

Den helt store fordel ved at privatlease en brugt bil er, at det er betydeligt billigere end hvis bilen er fabriksny. Vi kan tilbyde attraktive lave førstegangsydelser, netop fordi bilerne allerede har været ude at køre, før du får overdraget nøglerne. De fleste af vores releasing-biler har dog kun kørt mellem 30.000 og 90.000 km – nogle endda endnu mindre.

Fordelene ved leasing af brugte biler online

Lavere månedlige omkostninger: En af de primære fordele ved at lease en brugt bil er de lavere månedlige omkostninger sammenlignet med leasing af en ny bil. Når du leaser en brugt bil, har den allerede gennemgået en stor del af sit værditab, hvilket betyder, at den samlede pris, du betaler over leasingperioden, vil være lavere. Dette kan være særligt attraktivt, hvis du ønsker at have en pålidelig bil til en mere overkommelig pris.

Flere valgmuligheder: Leasing af brugte biler giver dig en bredere vifte af valgmuligheder. Når du leaser en ny bil, er du begrænset til de nyeste modeller og udstyrsniveauer. Med brugte biler kan du derimod vælge mellem forskellige bilmodeller, årgange og udstyrspakker, som måske ikke er tilgængelige som nye biler. Dette giver dig mulighed for at finde en bil, der passer bedre til dine præferencer og behov.

Leder du efter den perfekte familiebil, så har vi samlet en masse tips lige her.

Ingen bekymringer om værditab: Du skal ikke bekymre dig om værditab hvis du leaser en bil online, som hvis du købte en bil, da du blot lejer bilen mellem 12-36 måneder.

Service er altid inkluderet: En privatleasingaftale hos os er altid inklusiv service. Du betaler en fast månedlig leasingydelse og skal dermed ikke bekymre dig om uforudsete udgifter til service.

Fast bilbudget hver måned: Når du privatleaser får du et nemt og overskueligt bilbudget. Du betaler en fast månedlig leasingydelse, og kender dermed den faste månedlige udgift i hele leasingperioden.

Ingen omkostninger ved vedligeholdelse: Der er ingen omkostninger ved vedligeholdelse når du privatleaser, da vi som leasingselskab står med restværdien. Laver du skader på bilen skal du selv betale for disse.

Attraktiv forsikring: Hos Privatleasing.dk kan du få en forsikring med i din aftale - den er særdeles fordelagtig i forhold til selv dit eget forsikringsselvskab, da vi har indgået en god aftale sammen med Tryg Forsikring. Du kan læse mere om samarbejdet her.

Stor fleksibilitet: Leasing af brugte biler kan også give dig en større fleksibilitet. Leasingperioden for brugte biler er ofte kortere end for nye biler, hvilket giver dig mulighed for at skifte bil hyppigere, hvis du ønsker det. Hvis dine transportbehov ændrer sig over tid, kan leasing af en brugt bil være en fordel, da du ikke er bundet til en længerevarende forpligtelse.

Ingen ventetid: Du kan få din bil indenfor 2 hverdage ved afhentning eller 5 hverdage hvis du får den leveret på din adresse.

Der kan være mange årsager til, at privatleasing er det bedste valg for dig. Måske har du kun brug for en bil i en begrænset periode? Skal du for en tid arbejde i en anden by? Uanset hvad, så er leasing det oplagte valg i rigtig mange situationer. Du får de samme mange fordele, når du leaser en brugt bil hos Privatleasing.dk, som hvis bilen havde været ny. Vores releasingbiler har en lavere månedlig ydelse, end hvis bilerne havde været spritnye. Dét er i hvert fald endnu en fordel, der er værd at tage med.

Her kan du se nærmere på alle fordelene ved at release hos os.

Vi sikrer altid en høj kvalitet

Alle vores releasingbiler er gennemgået på et FDM testcenter. Det gør vi for at sikre den højeste kvalitet – altid. Inden bilen er klar til, at du kan afhente den eller modtage den på din hjemmeadresse, bliver den klargjort i vores klargøringscenter. Her bliver den grundigt mekanisk inspiceret, og den får en indvendig og udvendig kosmetisk klargøring og rensning.

Det er vigtigt for os, at du overtager en bil, du bliver glad for. Så klargøringen og gennemgangen er et vigtigt step i vores leasingproces.

Se mere om Klargøringsprocessen her:

Er releasing en god idé?

Det korte svar er: Ja, selvfølgelig.

Vores releasingbiler har af og til kun kørt omkring 30000 km, så de fejler naturligvis ingenting. Kvaliteten opretholdes mens prisen holdes nede – i forhold til leasing af nye biler. Vores biler leases ofte ud i 24-36 måneder, men du har også ofte mulighed for at lease en brugt bil i blot 12 måneder. Hold godt øje med vores sortiment, så du ikke går glip af et godt tilbud på korttidsleasing. Vores sortiment opdateres hele tiden, så du altid har de bedste forudsætninger for at finde en releasingbil, der passer til dine behov.

Er du klar til at release?

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.