1. Forside
  2. / Find svar
  3. / 14 dages mulighed for returnering
Istock 1404294054

Helt ekstraordinært hos Privatleasing.dk:

Din enestående mulighed for returnering indenfor 14 dage

Hos Privatleasing.dk er det vigtigt for os, at du er glad. Derfor har vi nu indført en ny ekstraordinær mulighed for vores kunder:

Da vores leasingbiler er brugte og som oftest 1-3 år gamle, vil der ofte være uundgåelige brugsspor på din leasingbil. Er brugssporene udover almindelig slitage, kan du levere bilen tilbage til hos inden for 14 dage. Dette gælder naturligvis også, hvis du (mod forventning) oplever en teknisk eller mekanisk udfordring/fejl ved din leasingbil.

Det er ikke en fortrydelsesret, men en mulighed for at returenere bilen, hvis den har fejl eller brugsspor, som du ikke er tilfreds med - på trods af, at bilen er brugt.

Kundens betingelser for returnering:

  • Vil du returnere bilen, skal du starte med at kontakte os på salg@privatleasing.dk og sende billeder og forklaring af årsagen til ønsket om returnering. Derefter skal du (efter aftale) selv levere bilen til vores opbevaringshal hos Netto Biler A/S i Silkeborg.
  • Bilen skal være returneret inden for 14 dage efter, bilen blev indregistreret til dig.
  • For at kunne returnere bilen, må du maksimalt have kørt, hvad der svarer til en halv måneds kilometer ud fra, hvad der står i din leasingaftale.
    Eksempel: En du har 20.000 årlige kilometer i din leasingaftale. Dvs. 1.666 kilometer pr. måned. Du må derfor maks. have kørt 833 kilometer i din leasingbil, for at den kan leveres tilbage indenfor de 14 dage, hvor det er muligt.
  • Vælger du at returnere din leasingbil, tilbagebetaler vi førstegangsydelsen. Du skal dog stadig betale en halv månedsydelse, for den periode, du har været i besiddelse af bilen.

Din tilfredshed er i højsædet

Vi ved, at gennemsigtighed og troværdighed er vigtigt, når du skal lease en bil. Netop derfor har vi lanceret denne ekstraordinære mulighed for returnering, så vi sikrer os, at du kører en tilfredsstillende privatleasingperiode i møde. Når du er glad, er vi glade.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.