Privatleasing.dk – samarbejdet med Tryg Forsikring

Bilforsikring, autoforsikring, privatleasing inkl. forsikring - kært barn har mange navne. Uanset hvad, er der ingen vej udenom: Når du vil lease en bil, skal den naturligvis forsikres. På den måde er både du og bilen bedst muligt sikret. Hos Privatleasing.dk har vi et samarbejde med Tryg Forsikring, og netop dette samarbejde, kommer vi nærmere ind på her.

Safety first – også når det gælder forsikring af din leasingbil.

Istock 176554281

Ansvarsforsikring og kaskoforsikring er nødvendigt

Når du privatleaser en bil hos Privatleasing.dk, skal den være forsikret med en ansvars- og kaskoforsikring som minimum. I samarbejde med Tryg Forsikring tilbyder vi en forsikringspakke, som har det hele. Den beskytter dig mod uforudsete omkostninger, og det vil din økonomi takke dig for, hvis der skulle opstå skader på bilen undervejs.

Præcis som du kender det fra dit eget forsikringsselskab, så optjener du også anciennitet gennem vores forsikringspakke hos Tryg. Lad os se på, hvad vores forsikringspakke indeholder.

Privatleasing.dk’s forsikringspakke hos Tryg

  • Ansvarsforsikring
  • Kaskoforsikring
  • Afleveringsforsikring
  • Frontrudedækning
  • Dækning ved fejltankning
  • Nøgledækning
  • Dækning af førstegangsydelse

Kort sagt: Du kan være helt tryg gennem hele din leasingperiode hos os. Tryghed er et nøgleord, når du privatleaser hos os. Det er dog vigtigt at nævne, at denne bilforsikring kun tilbydes, hvis bilens nyværdi er maksimum 1 mio. kr.

Lad os kigge nærmere på de forskellige elementer i forsikringspakken

Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikringen dækker de skader, du eventuelt forvolder andre personer eller deres ejendele, når du bruger bilen. Denne forsikring er lovpligtig.

Kaskoforsikring
Kaskoforsikringen dækker skader på din bil og det fastmonterede udstyr, der er forvoldt af tilfældige og ydre omstændigheder, inkl. hærværk. Du har en selvrisiko på maks. 5.000,- pr. kaskoskade.

For personer under 23 år gælder dobbelt selvrisiko. Selvrisiko for frontruder udgør 30% ved udskiftning. Reparation er uden selvrisiko.

Afleveringskasko
Med afleveringskasko behøver du ikke at bekymre dig om uforudsete buler og skrammer, når bilen skal afleveres.

Du er forsikret mod parkeringsbuler og småskader, der er opstået pludseligt og uforudset, for op til 25.000,- inkl. moms med én samlet selvrisiko på 5.000,-. Erstatningen er begrænset til maksimalt 25.000,- inkl. moms ved køretøjets aflevering.

Kun enkeltskader under 5.000,- er omfattet af forsikringen. Enkeltskader over 5.000,- skal anmeldes som en sædvanlig kaskoskade. Afleveringskaskoen gælder såfremt bilen har været forsikret i min. 11. mdr. (regnet fra 1. registreringsdato).
Det er en betingelse, at der udarbejdes en afleveringsrapport ved udløb.

Du kan læse alt om forsikringen her:

Tryg - Forsikringsmateriel, Motor
Jyske Finans - forsikringsbilag CPR

Det skal være trygt at lease en bil – også når du skal aflevere den igen. Du finder vores ultimative afleveringsguide her.

Hvem skal anmelde en skade din bil?

Vi ved, der kan opstå uventede skader i trafikken. Den risiko løber vi alle, når vi kører rundt i trafikken, uanset om vi kører i en leaset bil eller ej. Skulle du komme ud for en ulykke med din privatleasingbil, kan du anmelde skaden til Tryg. Dette foregår online via følgende link: Anmeld din skade online - Tryg Forsikring

HUSK: Husk at oplyse registreringsnummer og police nr. (622-750000)

Hos Tryg sidder tre faste skadebehandlere klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Tag kontakt til dem på bilskade.oest@tryg.dk
Husk at anmelde skaden online via ovenstående link. På den måde kan skadebehandlerne nemt finde sagen, når du oplyser bilens registreringsnummer.

Bemærk: Skadebehandlerne tager ikke imod selve anmeldelsen – den skal du selv oprette online. De kan derimod hjælpe dig i den rigtige retning, hvis du har spørgsmål.

Opstår der nedbrud på bilen undervejs i din leasingperiode, skal du kontakte et autoriseret mærkeværksted nær dig, så de kan hjælpe dig. Husk at fortælle værkstedet, at bilen er leaset hos Jyske Finans (som ejer Privatleasing.dk).

Bliver bilen derimod totalskadet, skal du også kontakte os på forsikring@kundeteam.dk eller på 89 89 42 40, så vi kan hjælpe dig videre.

Okay, men hvad koster det så at forsikre sin leasingbil?

Det spørgsmål får vi jævnligt, og det forstår vi godt. Der er dog ikke et fælles svar, som gælder for alle. Prisen på din forsikringspakke afhænger af din alder og den bil, du har valgt. Når du har fundet en bil fra vores sortiment, kan du tilføje vores forsikring under tilvalg, når du har angivet, om du er over eller under 23 år. Herefter får du en pris på din forsikringspakke fra vores samarbejde med Tryg. Det er nemt og smart, hvis vi selv skal sige det.

SKAL du så bruge vores forsikringspakke hos Tryg?

Nej, det behøver du ikke. Du kan benytte dig af et forsikringsselskab efter eget valg, eller du kan gøre brug af vores forsikringspakke med mange gode fordele. Det er helt op til dig. Men der er ingen tvivl om, at vi anbefaler vores forsikringspakke. Tag fat i os, hvis du er i tvivl.

Skifter du mening undervejs, kan du altid skifte fra vores forsikringspakke til dit eget forsikringsselskab undervejs i leasingaftalen. Du kan dog desværre ikke skifte til vores forsikringspakke i løbet af leasingaftalen, hvis du startede med at benytte dig af din egen forsikring.

Hvorfor skal jeg vælge Trygs forsikringspakke?

Vores forsikringspakke hos Tryg er vores bud på den ultimative forsikring, hvor der er tænkt på det hele – derfor anbefaler vi den til enhver tid. Leasing er en superfordelagtig og fleksibel måde at komme i besiddelse af en bil på. Med den rette forsikring sikrer du både bilen og dig selv bedst muligt. Det er win-win for alle.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.