1. Forside
  2. / Blog
  3. / Derfor skal du privatlease

Derfor skal du privatlease

"Hvorfor skal jeg privatlease?" - er det et spørgsmål, du kan genkende? Vi giver dig svarerne i dette blogindlæg, for at skabe det overskuelige overblik, der kan være brug for i en beslutningsproces, hvor mulighederne er mange. Læs med, hvis du overvejer at lease din næste bil, men er i tvivl om, hvorvidt det er det rigtige for dig.

Ingen bekymringer om værditab

Du slipper for at bekymre dig om værditab på bilen, da du ikke skal ud og sælge den efter endt leasingperiode. Efter endt leasingperiode skal du blot aflevere bilen tilbage. Har du passet godt på bilen og kun kørt det antal kilometer, aftalen indeholder, skal du som regel ikke forholde dig til mere. Du kan læse mere om aflevering af bilen her.

Skift bilen oftere og efter behov

Når du privatleaser, skifter du typisk bilen hvert tredje år. Derfor er leasing godt for dig, der ofte forelsker sig i en ny model. Typisk privatleaser man i 36 måneder – derefter kan du lease en ny og på den måde altid være godt kørende.

Herudover er leasing også godt for dig, der ønsker større frihed, når behovene ændrer sig. Måske har du været vant til en mindre bybil, men får brug for at pendle og køre langt mellem arbejde og hjem? Så kan det være en god idé at vælge en anden bil.

Måske har du de sidste tre år kørt i den store familiebil, og kan i stedet nøjes med en mindre, fordi barnevognen ikke længere skal have plads i bagagerummet? Så er det måske også tid til at udskifte bilen. Se vores bilsortiment her.

Friheden og fleksibiliteten følger med, når du privatleaser, fordi du kan lease en ny bil, der passer bedre til din pågældende situation. Ligeledes kan du eksempelvis tilkøbe flere kilometer, hvis dit kørselsbehov ændrer sig, ligesom du kan komme ud af din privatleasingaftale efter 11 måneder + en måneds opsigelse.

Istock 954239590

Fast bilbudget uden overraskelser

Hos Privatleasing.dk får du fast bilbudget og dermed det fulde overblik over de månedlige udgifter, der følger med bilen. En aftale hos os er altid inklusiv service og du kan tilkøbe en aftale om forsikring inklusiv afleveringsdækning – på den måde har du altid styr på dine faste bil-udgifter. Læs mere om forsikring af bilen her.

Hos Privatleasing.dk kan du ligeledes tilkøbe en af vores dækaftaler. Alt efter hvilken dækaftale du vælger, følger der forskellige fordele med, så her er det vigtigt at vælge den dækaftale, der passer bedst til dit behov. Se vores dækaftaler her.

Flere fordele og ydelser hos Privatleasing.dk

Hos Privatleasing.dk vil du opdage mange flere fordele og ydelser, der kan tilføjes til din aftale. Læs mere om vores mange fordele og tøv ikke med at tage fat i os, hvis dette har fået dig til at drømme om at lease din næste bil. Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig videre i processen, så du kan komme endnu tættere på din næste drømmebil.

Se de mange fordele ved privatleasing her.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.

Se de seneste nyheder her

12. juli 2024
Hvordan kører man allermest sparsommeligt på el? Og hvad nu, hvis der ikke er en ladestand...
01. maj 2024
Nogle vil eje, mens andre vil leje. Men vi kommer ikke udenom de nyeste resultater fra før...
13. februar 2024
Eksperter: Derfor skal du lease i stedet for at købe! Vælg leasing fremfor køb, hvis du vi...