Kasko – Hvad er det nu lige, det er?

Selvrisiko, ansvarsforsikring, kasko m.m. Det kan være lidt en jungle at finde rundt i alle de forskellige udtryk, når det kommer til forsikringer. Tryghed er et nøgleord, når du leaser hos Privatleasing.dk, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få styr på de mange forsikringstyper og begreber. Her kigger vi nærmere på kasko.

Istock 1388634244

Når du privatleaser en bil hos Privatleasing.dk, skal den være forsikret med en ansvars- og kaskoforsikring som minimum. Vi tilbyder en forsikringspakke i samarbejde med Tryg, som du kan vælge, hvis du gerne vil have fuld dækning i leasingperioden. Du kan også benytte dig af et forsikringsselskab efter eget valg.

Hvad er en kaskoforsikring?

Kaskoforsikringen kan anses som værende en udvidelse til ansvarsforsikringen. Ansvarsforsikringen er lovpligtig for alle bilister. Kaskoforsikringen dækker skader på din bil og det fastmonterede udstyr, der er forvoldt af tilfældige og ydre omstændigheder, som eksempelvis trafikuheld og hærværk. Du har en selvrisiko på maks. 5.000 kr pr. kaskoskade.

For personer under 23 år gælder dobbelt selvrisiko. Selvrisiko for frontruder udgør 30% ved udskiftning. Reparation er uden selvrisiko.

En ansvarsforsikring dækker skader, som du forvolder på andre i trafikken inkl. deres ting. Bliv endnu klogere på ansvarsforsikringen her.

Er kaskoforsikringen nødvendig?

Ja. Hos Privateasing.dk er den. Din leasingbil skal som minimum forsikres med en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring, når du privatleaser hos os. Vi ønsker, at du passer godt på bilen – og endnu mere, at du passer godt på dig selv i trafikken.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.