Ansvarsforsikring – den lovpligtige forsikring

Du har sikkert hørt om ansvarsforsikringen på et eller andet tidspunkt. Ansvarsforsikringen er vigtig – faktisk er den lovpligtig. Den er ikke til at komme udenom – og med rigtig god grund. Læs med her.

Hyundai I20

Når du leaser hos Privatleasing.dk, skal din bil altid være forsikret med en ansvars- og kaskoforsikring som minimum. Vi har lavet en fordelagtig forsikringspakke sammen med Tryg som giver dig fuld tryghed på vejene. Se forsikringspakken her. Du må også gerne vælge dit eget forsikringsselskab.

En lovpligtig forsikring

En ansvarsforsikring dækker kort sagt dit ansvar for andre og andres ting – her taler vi om andres køretøjer. Ansvarsforsikringen dækker uheld i trafikken, og her gælder dækningen både dine passagerer og andre passagerer/mennesker, som er involveret i uheldet. Forvolder du skade på andres køretøjer eller ting, dækker ansvarsforsikringen.

Hvad koster en ansvarsforsikring?

Det er ikke uden for normalen, at vi får spørgsmål om vores forsikringspakke. Spørgsmålene går ofte på, hvad en ca. pris på forsikringerne er, hvilken selvrisiko, der hører med, osv. Kort sagt, så afhænger prisen på forsikringspakken fra Tryg af din alder og den bil, du har valgt. Det er derfor forskelligt, hvad den koster.

Se de forsikringsspørgsmål, vi ofte bliver stillet her.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.