1. Forside
  2. / Blog
  3. / Find den perfekte familiebil

Sådan vælger du den perfekte familiebil

Når hele familien skal med på tur, er det vigtigt, at I har valgt den rigtige bil – for alles skyld. Hvad end du og familien skal køre på skiferie, i sommerhus, til grænsen eller på familieudflugt - så er turen bare sjovest, hvis I kan undgå hold i nakken og ragnarok på bagsædet. Her får du vores bedste tips til at vælge den rette familiebil for jer. Vi håber, du kan bruge dem.

Istock 943354454

Masser af plads

Der skal uden tvivl være god plads i bilen, når hele familien skal ud at køre. Hos Privatleasing.dk har vi biler i alle størrelser – med plads til helt op til syv personer – så du kan være sikker på, at alle kan være med på køreturen. God plads i kabinen gør køreturen mindre klaustrofobisk og langt mere behagelig. Det leder os over i næste vigtige punkt…

Komfort, komfort, komfort

God plads betyder god komfort. I hvert fald når vi taler om familiebiler. Det betyder rent faktisk noget for komforten, at I alle kan strække armene ud i fuld længde. Komfort er også behagelige sæder og plads til benene. Det kan derfor være en god idé at tænke komforten ind, når I vælger jeres næste familiebil.

Tænk på teknologien

Hvad end hele familien skal på tur, eller du skal ud at køre alene, så betyder bilens teknologi altså bare noget for oplevelsen. Rigtig mange af vores privatleasingbiler har Apple Carplay, højtalere af høj kvalitet og meget mere. Sæt en lydbog på, eller skru op for jeres yndlingsmusik. Det gør køreturen meget sjovere for alle, og det fungerer bedst med den rette teknologi i bilen.

Bilens teknologi er uden tvivl mere end blot højtalere m.m. Teknologien ligger også i bilens udstyrspakke - og den vender vi tilbage til.

Bagagerummets rummelighed

Familier er forskellige og det er familiebiler naturligvis også. Nogle familier har tradition for at tage på kør-selv-ferier og andre har altid en barnevogn med på tur. I begge tilfælde er det nødvendigt med et stort bagagerum. Når I vælger bil til familien, er det derfor ret vigtigt at kigge på bagagerummet størrelse. Selvom bilen er stor, er det ikke sikkert at bagagerummet er det.

Vi sørger altid for at have billeder af vores bilers interiør her på hjemmesiden. Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid tage fat i os.

Køreglæden skal være i top

Det er alfa og omega at I har en god oplevelse, når I kører på tur i jeres familiebil. Det gælder uanset, om I skal køre i 20 minutter eller ud på en længere kør-selv-ferie.

Vi tilbyder mange biler med attraktive udstyrspakker og teknologi, som gør køreturen lidt mere glidende. I kan f.eks. kigge efter biler med adaptiv fartpilot, automatgear, bakkamera og meget mere. Når køreoplevelsen er i top for dig som chauffør, så bliver den det også for resten af bilens passagerer. En familiebil skal være nem og lækker at manøvre rundt, bakke, parkere osv.

Økonomisk overblik

Vi ved naturligvis godt, at økonomien også spiller ind i forbindelse med valg af bil. Gør op med jer selv, om familien har brug for to biler, eller om I kan nøjes med én. Det betyder noget i forhold til, hvor meget I har mulighed for at betale om måneden for at lease familiebilen. Når I har overblik over, hvad I har til rådighed i et bilbudget, kan I begynde at se på, hvilke biler, der passer til jeres økonomi.

Elbiler koster nogle gange lidt mere at privatlease pr. måned, men til gengæld slipper I for udgifterne til benzin eller diesel. Selvom det koster noget at lade bilen op, så er der flere økonomiske fordele ved at køre elektrisk: Den grønne ejerafgift er billig, og i flere byer er det efterhånden gratis eller mindre omkostningsrigt at parkere en elbil. Og så er det også billigere for miljøet: En ”konto” der i dén grad ikke skal underkendes.

Er I ikke klar til at køre elbil endnu, så kan I kigge ind i muligheden for en plug-in hybrid eller en bil, der kører på benzin eller diesel. Økonomisk giver det god mening at se på, hvor langt din kommende familiebil kan køre på literen. Det betyder både noget for brændstofbudgettet og for den grønne ejerafgift.

Det kan nogle gange være uoverskueligt at danne sig et overblik over bilbudgettet, så tag fat i os, hvis I har brug for rådgivning. Det er dét, vi er her for.

Pålidelighed er et plus

Familiens bil skal selvfølgelig være til at stole på. Selvom service og vedligeholdelse altid er en del af din leasingaftale hos os, så skal du selvfølgelig også føle, at du kan stole på din leasingbil.

Vores biler er altid i rigtig god stand, også selvom de er brugte. De fleste af vores biler er 1-3 år gamle, og vi leaser aldrig biler ud, der er ældre end 5 år. Inden du får bilen i din varetægt, har den været igennem en mekanisk og kosmologisk gennemgang hos FDM. På den måde sikrer vi, at vi altid har familiebiler af høj kvalitet.

Er I klar til at vælge den perfekte familiebil?

Vi håber, at blogindlægget her har gjort jer en smule klogere på jeres kriterier til den perfekte familiebil. Som sagt, så er familier forskellige, og der findes ikke en ’One size fits all’-løsning, når det kommer til familiebiler. Men med ét af Danmarks største udvalg af privatleasingbiler, tør vi næsten godt sige, at vi har den ideelle bil jer.

Spørg os endelig til råds, så vi kan hjælpe jer med at udvide familien med netop jeres perfekte familiebil.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.