1. Forside
  2. / Blog
  3. / Leasing uden stor udbetaling

Leasing uden stor udbetaling

Når vi skal fra a til b i dag, skal det helst være nemt og overskueligt. Det gælder derfor også, når vi anskaffer os et køretøj. Når du køber en bil, kommer du som udgangspunkt ikke udenom en stor udbetaling. Leasing giver dig langt mere økonomisk frihed. Hvordan? Læs med her.

Citroen C3

Ingen stor udbetaling

Når du privatleaser hos Privatleasing.dk, sørger vi for, at du kan overtage bilen hurtigst muligt. Du skal ikke bekymre dig om at lægge en stor udbetaling, som du ofte ville skulle for at købe en bil. For at lease hos os, skal du betale en mindre førstegangsydelse og derefter et fast månedligt beløb for at køre i bilen. Vores førstegangsydelser findes helt ned til kun 4.995 kr. Du kan se vores biler her.

Store økonomiske fordele

En fast månedlig ydelse betyder, at du altid har overblik over, hvad din bil kommer til at koste dig – uden overraskelser: Service er nemlig altid inkluderet i din leasingaftale hos os. Når din bil har været til service, tager vi os af regningen. Du kan se, hvad vores serviceaftale indeholder her.

Med det overblik et fast bilbudget giver dig, er der rum og plads til andet i din økonomi. Økonomisk frihed er en kæmpe fordel ved leasing.

Bliv endnu klogere på de mange fordele ved leasing lige her.

Ingen ventetid

Vi ser ofte, at flere og flere husstande får brug for bil nummer to – og helst i en fart, for at få hverdagslogistikken til at gå op. Den ekstra bil skal sjældent koste alt for mange penge, og ofte er den også kun nødvendig i en periode. Her er privatleasing også en ideel løsning. I kan nemt og hurtigt privatlease uden en stor udbetaling, og vi kan have bilen klar til jer blot to hverdage efter, aftalen er underskrevet.

Rigtig mange af vores kunder vælger mindre bilmodeller som eksempelvis en Peugeot 208 eller en Citroën C3 som bil nummer to. Førstegangsydelsen på netop de to modeller (og på mange flere) er kun 4.995 kr. Find alle vores biler her.

Vi har samlet 5 gode råd til leasing af bil nummer to lige her.

Er du stadig i tvivl?

Ingen stor udbetaling, få dages ventetid og stor økonomisk frihed. Er du stadig i tvivl om, hvorvidt privatleasing er det rigtige for dig, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi vil altid gerne hjælpe dig!

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.