1. Forside
  2. / Blog
  3. / 5 gode råd til valg af bil nummer to

5 gode råd til valg af bil nummer to

I dag er det for mange blevet nødvendigt med to biler i husstanden. I hvert fald for en periode. Forskellige arbejdstider, børn der skal hentes, kørsel til fritidsinteresser og meget andet, kan gøre det svært at få hverdagslogistikken til at gå op. Her er privatleasing af en ekstra bil den ideelle løsning, og I får derfor her 5 gode råd, der gør overvejelserne om bil nummer to betydeligt nemmere. Rigtig god fornøjelse!
Citroen C3

1. Hvad er formålet med bilen?

Når I går på jagt efter en ekstra bil til husstanden, skal I gøre jer nogle grundige overvejelser omkring, hvad bilen skal bruges til. Hvor langt skal den køre, hvor hyppigt skal den ud at køre, og hvem skal oftest køre i den? Alle disse overvejelser er vigtige at have med, når I skal vælge bil nummer to, der skal gøre dagligdagen nemmere for jer. Vores leasingaftaler kan sammensættes, så de matcher jeres behov – lige fra antallet af kilometer, bilen skal køre om året, til dækaftaler og forsikringer. 

2. Valg af bilmodel

Det kan være svært at vide, hvilken model der er det bedste valg for jer. I kan med fordel overveje, hvor meget plads I får brug for. Vi oplever, at de fleste leaser en mindre model som bil nr 2, fordi dens vigtigste formål er at fragte jer fra a til b i hverdagen, så logistikken kan gå op. Familieferierne og de længere rejser med oppakning, vil i de fleste tilfælde foregå i en større bilmodel. Vi har dog alle størrelser biler til rådighed, så I skal blot beslutte jer for, hvad der passer bedst til jeres ønsker og behov.

Se vores modeller her.

3. Forsikring af bil nummer to

Jeres bil nummer to skal have en ansvarsforsikring som minimum, da denne type forsikring er lovpligtig i Danmark. Derudover er det en god idé at anskaffe sig en kaskoforsikring. Når du leaser hos Privatleasing.dk er ansvars- og kaskoforsikringen obligatorisk. På den måde er du dækket ind, hvis du forvolder skade på en anden person eller vedkommendes bil/ejendele, eller hvis der opstår skader på din bil ved f.eks. hærværk eller uheld, som du ikke selv er skyld i.

Vi anbefaler altid, at du sørger for at anskaffe dig en god samlet forsikring til din bil nr 2. I samarbejde med Tryg har vi lavet en attraktiv forsikringspakke, som indeholder alt, hvad du får brug for: Ansvarsforsikring, kaskoforsikring, frontrudedækning, dækning ved fejltankning, nøgledækning, dækning af førstegangsydelse og afleveringskasko. Du kan vælge vores forsikringspakke, men du kan naturligvis også tage fat i dit eget forsikringsselskab, hvis du vil.

Du kan læse mere om vores forsikringspakke her.

4. Fleksibilitet, når behovene ændrer sig

Det er ikke alle, der har brug for to biler for evigt. Måske er det kun nødvendigt for dig og familien i et par år? I dét tilfælde er privatleasing det oplagte valg, da I blot afleverer bilen tilbage til os, når leasingperioden er slut. Får I senere brug for bil nummer to igen, eller vil I skifte til en anden model, så leaser I bare en ny bil fra vores sortiment. Nemmere og mere fleksibelt bliver det ikke.

5. Privatleasing fremfor køb

Når I skal bruge bil nummer to nu og her, så er det klart, at I ikke har tid til at vente længe på en specifik model. Her er privatleasing en kæmpe fordel. Vi har kun 2 hverdages ventetid på vores biler, fra du underskriver aftalen. Privatleaser I bil nummer to, slipper I for at bekymre jer om værditabet af bilen, når I ikke skal bruge den længere. I afleverer blot bilen tilbage til os. Værditabet, vedligeholdelsen og istandsættelsen tager vi os af. I leasingperioden skal i heller ikke bekymre jer om uforudsete udgifter til service og reparationer ved nedbrud. Dette er inkluderet i alle vores leasingaftaler.

Sidst men ikke mindst, kan privatleasing skaffe jer en bil hurtigt og nemt, uden at I behøver at lægge en stor udbetaling. Vores førstegangsydelser er superattraktive, så du kan blive godt kørende på få dage. Det er faktisk bare med at komme i gang. 😉

Find jeres bil nummer to i dag

Blev du en smule klogere på, hvad I skal overveje, når I anskaffer jer bil nummer to? Der er mange fordele ved privatleasing og det skal være nemt og fleksibelt. Med privatleasing er der ikke noget ’bord, der fanger’, og vi er altid klar til at hjælpe jer med at træffe de rette beslutninger. Bliv klædt godt på via vores Find svar-univers eller tag fat i os – vi vil rigtig gerne hjælpe.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.