1. Forside
  2. / Mærker
  3. / BMW privatleasing
Bmw 971X510

BMW Privatleasing

Biler fra BMW har gennem flere årtier været forbundet med luksus, sikkerhed og vigtigst af alt – kvalitet. Det tyske bilmærke fra Bayern findes i dag overalt i verden, og hos Privatleasing.dk har du nu mulighed for at få en BMW på en attraktiv leasingaftale. Udforsk vores mange modeller, og bestil din nye leasingbil allerede i dag.

Oplev fordelene ved BMW-leasing fra Privatleasing.dk

At lease hos os kommer med flere attraktive fordele. For det første er der flere økonomiske fordele ved at lease en bil. Med en fast månedlig ydelse bliver det let for dig at overskue dine udgifter til din bil. Samtidig slipper du det store engangsbeløb, du på normal vis skal betale i forbindelse med et bilkøb. Når du leaser hos os, skal du blot koncentrere dig om en førstegangsydelse, en fast månedlig ydelse og eventuelle afgifter som eksempelvis grøn ejerafgift.

En af de andre større fordele ved leasing er, at du ikke skal tænke på bilens værditab. Hvis du vælger en kortere leasingperiode, har du desuden mulighed for at prøve flere forskellige BMW-modeller, du under normale omstændigheder måske ikke ville have økonomien til at købe. Kort sagt kan du være sikker på, at du altid kører i en ny bil uden at skulle bekymre dig om ejerskabet.

BMW er alt fra luksusbiler til hverdagsbiler

BMW er altid med i snakken om verdens største producent, når det kommer til luksusbiler, men faktisk er BMW meget mere end det. Uanset om du er på jagt efter en mindre sedan, en stor SUV eller en stilren luksusbil, har BMW noget for enhver smag. Hos Privatleasing.dk har vi et stort udvalg af BMW’er, så du med stor sandsynlighed kan finde bilen, du drømmer om.

De mange muligheder betyder også, at du med stor sikkerhed kan finde en BMW til ethvert budget. Vores leasingaftaler giver dig også mulighed for at prøve en BMW-model, du måske ikke har plads i budgettet til at købe.

Find flere populære BMW modeller hos Privatleasing.dk

Er du til serie 3, serie 5 eller X-serien? Hos BMW er der rigeligt med modeller at vælge imellem. Hos Privatleasing.dk gør vi altid vores bedste for, at du kan vælge mellem flere forskellige modeller fra BMW, så du kan finde en bil, der passer til dine kørselsbehov.

Vores modeller spænder fra klassiske bybiler, der opfylder basale behov til innovative SUV’er med masser af ekstraudstyr. Blandt de mange modeller finder du blandt andet biler med automatisk og manuelt gear, bakkamera og fartpilot til dig, der gerne vil gøre lange ture lettere for dig selv. Hos os kan du desuden finde alt fra hybridbiler til benzinbiler, og vi vejleder dig heller end gerne, så du i sidste ende vælger den helt rigtige bil.

Få en tryg leasingaftale uden uforudsete udgifter og skjulte gebyrer

Hos Privatleasing.dk mener vi, at leasing altid skal være en tryg oplevelse. Når du leaser hos os, er det for det første et krav, at du som minimum forsikrer din leasingbil med en kaskoforsikring. For dig betyder det, at du altid er økonomisk sikret i din leasingperiode.

Når du leaser hos os, er du desuden sikker på at slippe helt og aldeles for uforudsete udgifter og skjulte gebyrer. Uanset om der er tale om førstegangsbetaling, administrationsgebyr eller grøn ejerafgift, kan du altid være sikker på, at alle dine udgifter fremgår i den endelige pris. Når du leaser din bil første gang, skal du blot fokusere på en fast månedlig ydelse og en førstegangsbetaling.

Hvis du ønsker andre tilvalg inkluderet, vil det også altid fremgå tydeligt i din aftale. Tilvalg kunne eksempelvis være ekstra kilometer, udvidet forsikring eller dækaftaler.

Få leveret din BMW til din adresse for kun 500 DKK

Har du svært ved at finde tid til afhentning af din leasingbil i en travl hverdag? I så fald har du altid mulighed for at få leveret din bil til din adresse, når du leaser hos os. Hos Privatleasing.dk leverer vi i hele Danmark for kun 500 DKK. Når du underskriver din leasingaftale, kan du forvente at have din bil leveret indenfor 7 hverdage – og vi bestræber os naturligvis altid på at levere din bil så hurtigt som muligt.

Ligesom det skal være let at få din bil leveret, skal det også være let at aflevere bilen tilbage. Vi har afleveringssteder lokaliseret i hele landet, så du nemt og bekvemt kan aflevere din leasingbil tilbage til os, når din aftale udløber.

Vi tager altid imod ønsker til din drømmebil

Går du og drømmer om en helt specielt BMW-model? Så er du altid velkommen til at indsende ønsker til din drømmebil til os. Hos Privatleasing.dk bestræber vi os altid på at have de bedste modeller til rådighed for dig, og vi lytter altid nye ønsker og idéer til, hvordan vi kan blive endnu bedre.

Hos os er der ingen ønsker, der er for store eller for små, da vi har mange års erfaring med alt fra små personbiler til plug-in hybrider. Skriv dig op i dag, og så vender vi tilbage, såfremt vi får det helt perfekte bilmatch til dig ind ad døren.

Find svar på dine spørgsmål omkring leasing

Vi ved, at der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med leasing – især hvis du er førstegangsleaser. Derfor har vi gjort vores bedste for at besvare alle de vigtigste spørgsmål på forhånd, så der ikke opstår tvivl.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har brug for hjælp. Vi kan kontaktes via telefon, mail eller via vores online formular. Uanset hvordan du kontakter os, bestræber vi os altid på at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Hvis du gerne vil vide, hvad vores kunder siger om os, kan du læse vores mange positive anmeldelser på Trustpilot lige her.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.