1. Forside
  2. / Mærker
  3. / BMW privatleasing
Bmw 971X510

BMW Privatleasing

BMW, Bayerische Motoren Werke AG er en tysk bilproducent, der også er moderselskab til Rolls Royce Motor. BMW har gennem tiden produceret en lang række modeller, og den tyske bilfabrikant er derfor et godt bud, hvis du er på udkig efter at lease en bil til privat brug.

BMW på releasing

Hold øje med vores sortiment, da vi skifter vores biler ud løbende, og jævnligt kan tilbyde BMW hos Privatleasing.dk.

  • I BMW 1-serien finder du biler med innovative teknologier og dynamiske køreoplevelser. 1-serien indeholder blandt andre BMW 118 og 120 - begge hatchbacks, der klassificeres som små mellemklassebiler.
  • BMW 3-serien tilbyder sportsligt design og imponerende køredynamik hos Sedan- og stationcar modellerne 318 og 320.
  • BMW 5-serien indeholder business-sedan/stationcar-modeller som f.eks. BMW 520 med sportsligt udtryk og stor komfort.
  • BMW X1 er en utrolig alsidig og funktionel SUV og fås også som plug-in hybrid. Det samme er tilfældet for BMW X3, der med sin bæredygtige mobilitet er en innovativ hybridbil.
  • BMW X5 er, ligesom de to ovenstående, en hybrid-SUV. X5 er udstyret med en ny teknologi, der giver endnu større sikkerhed og køredynamik.
  • Hold også øje med BMW's elbiler der så småt at ved at indtage Danmark, hvor i sær i3 er populær.

Bemærk: Vores biludvalg varierer jævnligt, så vores bilmodeller og mærker udskiftes fra tid til anden.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

Miljøvenlige biler og fokus på bæredygtighed er gået ingens næse forbi. Hos Privatleasing.dk har vi ofte elektriske muligheder til rådighed – hvad end du leder efter en plug-in hybrid eller elbil. Overvejer du at privatlease en grønnere bil, så hold godt øje med vores skiftende udvalg.

Leasing fremfor køb?

Der er ingen tvivl om, at der er mange fordele ved privatleasing fremfor køb. På siden her kan du læse de mange økonomiske og praktiske fordele ved leasing. Privatleasing er en nem og billig måde at få fingrende i en ny eller brugt bil - uden en stor udbetaling eller lang ventetid.

Hvor lang er en leasingperiode?

Vi oplever, at de fleste ønsker at lease i 24 eller 36 måneder. Der er dog forskel på vores leasingperioder, og de afhænger af bilen, du vælger. Vi har også af og til et tilbud om korttidsleasing i blot 12 måneder. Det gælder udvalgte modeller.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.