1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Mitsubishi privatleasing
Mitsubishi

Mitsubishi Privatleasing

Den japanske bilfabrikant, Mitsubishi, har hovedsæde i Tokyo, og har produceret biler i over 100 år. Mitsubishi gør en dyd ud af at engagere sig i kundernes ønsker og værdier, og det er derfor oplagt at holde øje med vores sortiment, hvis du er på udkig efter en Mitsubishi til privat brug.

Mitsubishi på releasing

Vi opdaterer hyppigt vores udvalg, og Mitsubishi er derfor jævnligt at finde på Privatleasing.dk.

Mitsubishi Outlander var i 2020 én af de mest solgte plug-in hybrid-modeller i Danmark. Outlander er en avanceret firhjulstrækker med to elmotorer og én benzinmotor. Modellen er rummelig med plads til hele familien.

Bemærk: Vores biludvalg varierer jævnligt, så vores bilmodeller og mærker udskiftes fra tid til anden.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

Fokusset på bæredygtighed er kommet for at blive – og med rette. Derfor har vi ofte grønnere biler at vælge imellem. Leder du efter en elbil eller en plug-in hybrid? Følg med på Privatleasing.dk, da vores udvalg varierer.

Leasing fremfor køb?

Der er uden tvivl mange fordele ved privatleasing fremfor køb. På siden her kan du læse de mange forskellige fordele ved at privatlease. Privatleasing er en billig og effektiv måde at anskaffe sig en ny eller brugt bil. Samtidig med, at du slipper for en stor udbetaling.

Hvor lang er en leasingperiode?

Leasingperiodens længde afhænger af, hvilken bil du ønsker at privatlease. De fleste af vores kunder vælger at lease i 24 eller 36 måneder, men af og til har vi også et tilbud om korttidsleasing af udvalgte biler i blot 12 måneder.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.