Spørgsmål til levering

Dagen hvor du får leveret din nye leasingbil er altid spændende. Ikke blot fordi du får en ny bil, men måske også fordi du har brug for bilen hurtigt? Få svar på forholdene ved levering og afhentning her.

Hvor hurtigt kan jeg få leveret min leasingbil?

Det afhænger af den bil, du har valgt at privatlease og om du tilvælger ekstraudstyr. Nogle biler står klar på et lager her i landet, mens andre skal bestilles til produktion, før de kan leveres. Tilvælger du ekstraudstyr, kan det betyde, at bilfabrikanten skal installere udstyret, før bilen kan leveres. Vil du gerne vide, hvor hurtigt du vil kunne få en specifik leasingbil, så tag kontakt til os.

Hvor skal jeg hente min leasingbil?

Da vi samarbejder med mange forhandlere landet over og er mærke-uafhængig, vil vi kunne tilbyde flere udleveringsteder nær dig. De præcise udleveringsteder afhænger dog af den bil du vil privatlease. Vil du gerne vide, hvor du vil kunne få udleveret en specifik bil, så tag kontakt til os.

Er der længere leveringstid på en leaset bil i forhold til en købt bil?

Leveringstiden er den samme, hvis der er tale om en bil, der skal bestilles fra fabrikken. Drejer det sig om en bil, som forhandleren har til at stå i udstillingen, må du påregne 3-4 dages længere leveringstid.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld blot denne formular med din mailadresse og dit spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.