Du er nu logget ind, og vil modtage personlig vejledning om privatleasing og valg af bil pr. mail eller telefon.

Honda Civic 5-dørs, årgang 2017

Privatleasing.dk har testet Honda Civic


Af Kaya Strusshamn Berntsen, Privatleasing.dk


Troels fra Privatleasing.dk har været ude og prøvekøre en Honda Civic, der taler både til drengerøven og til familiefaren.

"Min første tanke da jeg så den nye Honda Civic holde på parkeringspladsen var 'Er Civic blevet voksen'? Der er mange biler at vælge i mellem på markedet i Golf-klassen, men hvis du har mod på et design, der helt sikkert aftvinger en reaktion er Honda Civic et godt bud."

 

Det bedste fra to verdener - sporty med plads til familien

"Den ligner ganske enkelt ikke bare alle 'de andre', men har sit helt eget formsprog og skiller sig ud blandt mange andre modeller. Som jeg husker det, så startede Civic-modellen som en mini-bil, men den er altså over årene vokset betragteligt i størrelse og fremstår i dag i 10. generation som en familiebil på størrelse med Golf og Focus med et stort og regulært bagagerum.

Bagagerummets størrelse betyder meget når der skal transporteres barnevogne, indkøbsvarer om søndagen osv. – der er god plads til familien samtidig med, at bilen har et utrolig sporty udseende."

 

Bagagerum i Honda Civic 5-dørs, årgang 2017

 

"På mange måder det bedste fra to verdener, hvis man spørger mig.
Dette var ligeledes hvad der fik mig til at tænke på, om Civic var blevet voksen. Den fremstår som en 10. generation der ikke kun er vokset i størrelse, men ligeledes er blevet mere moden i forhold til design, komfort og køreoplevelse.
"

 

Køreegenskaber følger udseende

"Noget af det der altid har adskilt Honda fra konkurrenterne er køreegenskaberne og her er dna’et bibeholdt med sportslige svingegenskaber og en bil der i det hele taget ligger rigtig godt på vejen. Her kunne jeg i den grad også mærke, at det sporty udseende levede op til de forventninger jeg fik, så snart jeg så bilen."

 

Honda Civic 5-dørs, årgang 2017

 

"I Elegance-trim får du stort set alt hvad hjertet begærer og med den mørke taghimmel også en flot og indbydende kabine. Betjeningsknapper sidder hvor de skal og skaber overblik fremfor forvirring, hvilket kun er et plus."

 

Fritlagt rød Honda Civic 5-dørs, årgang 2017

 


 

Privatleasing.dk tilbyder

Vores rådgivere ved noget om biler og deler gerne ud af deres erfaringer og gode råd, hvis det kan hjælpe dig, til at vælge den helt rigtige bil efter dit behov. Hvilke behov vil du gerne have opfyldt i din næste bil? – tag os med på råd! Vi kan hjælpe og har den nyeste ekspertviden indenfor området, så du kan tage de rigtige valg.

Se vores kampagner

Ring på 89 89 51 40 eller skriv til salg@privatleasing.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf.: 89 89 51 40
Mail: salg@privatleasing.dk

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook, og vær en af de første til at få nyt om privatleasing og attraktive kampagnebiler.


Læs mere
Er du på udkig efter ny bil?
Så log ind og lad os hjælpe dig på vej...