1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Honda privatleasing
Honda 971X510

Honda Privatleasing

Endnu et japansk bilmærke, Honda, ser vi fra tid til anden som en del af vores sortiment hos Privatleasing.dk. Honda var den første japanske bilfabrikant til at producere biler i USA tilbage i 1982.

Honda på releasing

Den populære model, Honda Civic har et sportsligt udtryk og kan klassificeres som en lille mellemklassebil. Civic findes i tre forskellige udgaver; Sport, Elegance, og Advance, og i efteråret 2022 blev sortimentet udvidet med en plug-in hybrid-model. Honda er attraktiv, hvis du leder efter en bil, du kan lease til privat brug. Vores biludvalg udskiftes løbende, så hold øje med vores hjemmeside.

Bemærk: Vores biludvalg varierer jævnligt, så vores bilmodeller og mærker udskiftes fra tid til anden.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

Det øgede fokus på bæredygtighed og grønne køretøjer er kommet for at blive, så hvis du er på udkig efter en plug-in hybrid eller en elbil, så har vi ofte flere modeller til rådighed hos Privatleasing.dk. Måske du overvejer at teste, om en elektrisk bil er noget for dig? Så er privatleasing et oplagt sted at starte.

Leasing fremfor køb?

Der er uden tvivl mange fordele ved at privatlease. Tag et kig på de fordele, vi har listet på siden her. Leasing er en nem og billig måde at få fingrende i en ny eller brugt bil, uden lang ventetid og uden en stor udbetaling.

Hvor lang er en leasingperiode?

De fleste af vores kunder vil gerne lease i en længere periode. Derfor er de typiske leasingperioder hos os på 24 eller 36 måneder. Hvor længe, du privatleaser din bil, afhænger af dit valg af bil. Til tider har vi også et tilbud om korttidsleasing af visse biler i blot 12 måneder.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.