1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Honda privatleasing
Honda 971X510

Honda leasing

Honda var den første japanske bilfabrikant til at producere biler i USA tilbage i 1982. Siden da er det gået stærkt for det japanske mærke, og i dag finder du Hondaer på stort set alle veje i verden. På Privatleasing.dk tilbyder vi dig nogle af de mest populære modeller fra det japanske bilmærke. Hvilke biler, vi har i sortimentet, varierer og afhænger af efterspørgsel, så tjek vores udvalg ud, og find din drømmebil i dag.

Oplev Hondaen, og optimér køreglæden

At privatlease en Honda skal være lige så nemt som at køre i den. Honda har igennem årene leveret biler, som for alvor har fået køreglæden frem i bilister i hele verden. Honda Civic, Honda E, Honda Jazz Hybrid og Honda Accord er alle biler, som har sat sit præg på bilhistorien og stadig gør det den dag i dag.

Foretrækker du, at din nye Honda kører på benzin, el eller hybrid? Honda har en bil til enhver smag og præference. Vores udvalg af Honda-leasingbiler spænder fra mindre sedaner til større SUV’er med plads til hele familien.

Vigtige informationer omkring privatleasing af Honda

Når du privatleaser en bil hos os, er det typisk med en leasingperiode på mellem to og tre år. Leasingperioden afhænger blandt andet af modellen. Service, reparation og vedligeholdelse er alle services, som er inkluderet i din leasingaftale. Nærmere info om service kan tilgås lige her.

I vores leasingaftaler er der også mulighed for at tegne dig en forsikring, hvilket vi anbefaler til dig, der ønsker en tryg leasingoplevelse. Du kan læse mere om, hvilken type forsikring der er ideel for dig her. Er det måske første gang du leaser en bil, giver vi dig mulighed for vores koncept Førstegangsleasing. Her tilbyder vi en ultimativ forsikringspakke fra Tryg, gratis kilometerskift og kort opsigelse.

Undgå uforudsete regninger og bekymringer

Med privatleasing af din nye bil på Privatleasing.dk er der ingen uforudsete regninger. Levering koster altid kun 500 DKK, uanset hvor i landet du bor. Valget af bilen har heller ingen indflydelse på leveringsprisen. Du kan også selv afhente din Honda ved vores udlevering i Silkeborg.

Når du leaser din bil på Privatleasing.dk, betaler du en fast månedlig ydelse uden ekstra omkostninger. Den månedlige ydelse afhænger blandt andet af:

  • Valg af model
  • Antal kilometer, du forventer at køre om året
  • Leasingperiode

Du skal også være opmærksom på, at der skal betales grøn ejerafgift hvert halvår, og at afgiften ikke har nogen effekt på din månedlige ydelse. Den grønne ejerafgift afhænger blandt andet af model og brændstofstype.

Hvis det skal være nemt at modtage din nye Honda, skal det også være nemt at aflevere. Når leasingperioden er nået sin afslutning, behøver du derfor ikke bekymre dig om at skulle ud på en længere tur for at returnere din bil. Der er afleveringssteder rundt omkring hele landet, så det ikke bliver besværligt for dig at komme hjem, når du har afleveret din bil.

Vi kan hjælpe dig med det hele

Du kan også altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. Vi hjælper hjertens gerne. Hvis du er i tvivl om, hvad privatleasing er, kan du læse vores FAQ. Her bliver du blandt andet klogere på, hvem der ellers må køre bilen ud over dig, kørsel udenfor Danmarks grænser og brug af bilen til erhvervskørsel.

Du kan også tilgå vores billeksikon, hvis der er begreber, vi bruger, som måske ikke giver helt mening. Denne såkaldte ordbog er meget enkel og er opbygget efter alfabetisk rækkefølge. Den kan også bruges meget nemt, hvis du leder efter specifikke temaer eller begreber.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.