1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Opel privatleasing
Opel

Privatleasing af Opel

Opel er et velrenommeret tysk bilmærke med rødder tilbage til 1862. Opel er kendt for at kombinere tysk teknologi og pålidelighed med elegant design og sikkerhed. På Privatleasing.dk tilbyder vi et bredt udvalg af populære modeller og muligheden for at køre i en kvalitetsbil uden bekymringer om ejerskab. Udforsk vores attraktive privatleasingtilbud, og find din nye leasingbil i dag.

Service og reparation inkluderet

41610 360 IMG 0145

Opel Astra Edition+ SW 1.2 Direct Injection Turbo 110HK

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

2.695 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

41709 360 IMG 0433

Opel Crossland / Crossland X GS 1.2 110HK

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

3.095 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

41612 360 IMG 0049

Opel Astra Edition+ Hatch 1.2 Direct Injection Turbo

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

2.595 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

41854 360 IMG 0469

Opel Corsa Sport 1.2 75HK

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

2.295 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

41921 360 IMG 0205

Opel Corsa Sport 1.2 75HK

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

2.295 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

40932 360 IMG 0049

Opel Corsa Elegance 1.2 75HK

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

2.395 kr./md.

10.000 km/år

skift

Udforsk det store udvalg af Opel biler på Privatleasing.dk

Privatleasing.dk er vi stolte af at kunne præsentere en lang række af de mest populære Opel-modeller. I vores udvalg finder du alt fra minibiler til store SUV’er, så alle har mulighed for at få dækket deres kørselsbehov. Vores sortiment af biler varierer løbende, så du bør altid holde øje med, om din drømmebil er på lager hos os.

Du kan blandt andet finde følgende Opel-modeller på Privatleasing.dk:

  • Opel Corsa
  • Opel Astra
  • Opel Grandland
  • Opel Crossland
  • Opel Mokka

Blandt de mange leasingbiler har du mulighed for at sortere forskellige modeller alt efter type, størrelse og udstyr. Så uanset om du ønsker dig GPS, automatisk klimaanlæg eller Apple Carplay, kan du trygt regne med, at vi har en Opel, der opfylder dine krav.

Privatleasing kommer med en lang række fordele

Privatleasing kommer med en lang række fordele, der gør det til en attraktiv måde at eje en bil på. Først og fremmest kræver privatleasing ikke en stor indledende investering, da førstegangsydelsen er betydeligt lavere end ved et bilkøb. Den månedlige leasingydelse gør det desuden lettere for dig at lægge et bilbudget.

Med privatleasing kan du også få glæde af nyere bilmodeller, der er udstyret med de seneste teknologiske funktioner. Du kan endda tilpasse din leasingaftale til dine behov ved at vælge kørselsmængde og leasingperiode, der passer bedst til dig. Derudover inkluderer vores leasingaftaler vedligeholdelse og service, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Med privatleasing kan du altså komme til at køre i en helt ny Opel uden at skulle bekymre dig om alt, der følger med ejerskabet.

Gode tips til dig, der skal lease for første gang

At lease en bil for første gang kan virke som en spændende, men også en lidt overvældende oplevelse. For at gøre processen så problemfri som muligt, er det vigtigt at gøre dig nogle overvejelser, inden du skriver under på din aftale.

Du kan blandt andet følge nedenstående råd, hvis du skal lease for første gang:

  • Først og fremmest er det afgørende at forstå dine kørselsbehov. Overvej, hvor meget årlig kørsel du forventer, da dette vil påvirke din leasingaftale. Vælg en leasingperiode, der passer til dine planer og budget.
  • Undersøg forskellige Opel-modeller på Privatleasing.dk, og vurder, hvilken model der passer bedst til dine bilbehov.
  • Hav styr på din økonomi. Hos Privatleasing.dk kræver det en positiv kreditgodkendelse, før du kan lease en bil. Ved at have styr på finanserne sikrer du dig, at der ikke opstår pludselige, ubehagelige overraskelser.

Ved at følge disse simple tips, kan du gøre din søgen efter en ny bil nemmere. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med leasing, har vi gjort vores bedste for at besvare alle de hyppigste spørgsmål, så du hurtigst muligt kan finde din næste bil.

Få leveret din nye Opel til din adresse for kun 500 DKK

I en travl hverdag fyldt med arbejde, familieliv og fritidsaktiviteter kan det være en udfordring at finde tid til at hente din nye bil. Derfor tilbyder vi altid en praktisk leveringsservice til din private adresse for kun 500 DKK. Så snart du har underskrevet din leasingaftale,  sætter vi straks i gang med at forberede bilen til dig, og inden for blot 7 hverdage vil du kunne sætte dig bag rattet i din nye Opel.

Ved leasingperiodens udløb returneres din bil helt enkelt til et af vores mange afleveringssteder, der er spredt over hele landet. Ved aflevering er du mere end velkommen til at gennemgå afleveringsrapporten, som bliver lavet af FDM efter endt gennemgang. På den måde ved du præcis, hvad du skriver under på ved aflevering.

Er du klar til at lease din nye Opel?

Hvis du allerede har fundet din nye Opel, kan du let lease den direkte via vores hjemmeside. Privatleasing.dk er 100% online, og det betyder, at du let kan lease din bil via kun få klik. Hvis du stadig brænder inde med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes via telefon, e-mail eller online formular, og uanset hvor du kontakter os, kan du altid forvente, at vi gør vores bedste for at vende tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.