1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Opel privatleasing
Opel

Opel Privatleasing

Den tyske bilproducent, Opel, finder du ofte som en del af vores biludvalg hos Privatleasing.dk. Siden 2021 har Opel været et datterselskab af Stellantis, der gaber over nogle af de mest populære bilmærker, heriblandt Citroën og Peugeot.

Opel-modeller på releasing

Ønsker du at privatlease en Opel til privat brug, så er der jævnligt flere modeller at vælge imellem i vores sortiment. Udvalget skifter fra tid til anden, så hold godt øje med vores biler.

  • Opel Corsa er hos mange forbrugere den helt store favorit, blandt andet pga. den praktiske størrelse, der gør det nemt at komme rundt i større byer.
  • Hvis du leder efter en lidt større model, er Opel Astra og Opel Insignia et godt bud med god plads og høj komfort.
  • Opels bud på SUV-modeller er blandt andre Grandland og Mokka, som med sit markante design og rummelige størrelse er et sikkert hit hos mange familier.

Bemærk: Vores biludvalg varierer jævnligt, så vores bilmodeller og mærker udskiftes fra tid til anden.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

Det store fokus på bæredygtighed er gået ingens næse forbi. Heller ikke Opels. Opel Corsa-e og Mokka-e er to elektriske modeller, vi af og til kan tilbyde hos Privatleasing.dk. Begge er gode bud, når det kommer til valget af elbil. Det er naturligvis også muligt at vælge en plug-in hybrid hos Privatleasing.dk – også her anbefaler vi at holde øje med vores sortiment af elbiler og plug-in hybrid-modeller.

Leasing fremfor køb?

Der er mange fordel ved at lease en bil, fremfor at købe. Forbrugerne gerne vil privatlease. En leasingaftale gør det langt mere enkelt at teste en bestemt bilmodel uden en stor udbetaling, og ovenikøbet uden at skulle vente længe på bilen. Leasing er en billig og simpel vej til en ny eller brugt bil.

Hvor lang er en leasingperiode?

Der er forskel på, hvor længe vores biler bliver privatleaset. Det afhænger af, hvilken bil, du vælger. Vi ser ofte, at vores kunder vælger at lease i 24 eller 36 måneder, men til tider (og på visse modeller), har vi et tilbud om korttidsleasing helt ned til 12 måneder.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.