Opel Mokka leasing

Opel Mokka

Leasing af Opel Mokka

Leder du efter en pålidelig SUV, der passer til enhver situation? Så bør du bestemt overveje at lease en Opel Mokka på Privatleasing.dk. Opel Mokka har alt indenfor ny bilteknologi, sikkerhed og komfort. Læs meget mere om den populære Mokka herunder, og undersøg dine muligheder for at få en attraktiv privatleasingaftale.

Opel Mokka leasingbiler

Opel Mokka er en elektronisk SUV med alt, hvad hjertet begærer

Den elektroniske Opel Mokka kan i høj grad siges at være meget mere end en bil. Det minimalistiske design og den avancerede teknologi sørger for, at du får en moderne og gnidningsfri køreoplevelse hver eneste gang.

Uanset hvilket kørselsbehov du har, kan du trygt regne med, at Opel Mokka pålideligt kan fragte dig fra A til B. Med adaptiv fartpilot, navigationssystem og vognbaneassistent vil den rummelige Opel Mokka gøre lange køreture både lettere og mere sikre.

Opel Mokka egner sig perfekt til dig, der ønsker en bil med masser af plads og power. Det er en ideel billøsning til dig, der har brug for masser af plads til både børn, medpassagerer og alt pakningen til den kommende bilferie. Med sin lange rækkevidde behøver med en Opel Mokka kort sagt aldrig at gå på kompromis med din køreglæde.

Oplev de mange fordele ved at privatlease en Opel Mokka

Der er mange fordele ved at privatlease. For det første slipper du for at tænke på en stor udbetaling i forbindelse med køb. Du slipper også for at tænke på afskrivning, service og reparation, da alt er inkluderet i din leasingaftale hos os.

Når du leaser hos os, betaler du en førstegangsydelse, og efterfølgende skal du blot tænke på den månedlige udgift samt halvårlig grøn ejerafgift. Hvis du vil vide mere om leasing hos os, kan du finde svar på alle dine spørgsmål lige her.

Få leveret dine nye leasingbil lige til døren

Har du travlt i hverdagen, og har du svært ved at finde tid til at hente din nye bil? Når du leaser på Privatleasing.dk har du altid mulighed for at få leveret din bil for kun 500 DKK. Når du underskriver din aftale med os, kan du regne med at have din bil inden for blot 7 hverdage. Vi gør selvfølgelig bilen klar til dig, og når du skal levere bilen tilbage, kan du aflevere den på et af vores mange afleveringssteder, der er lokaliseret i hele landet.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.