1. Forside
  2. / Koncepter
  3. / Førstegangsleasing

Førstegangsleasing med ekstra fordele

Hos Privatleasing.dk har vi gjort leasing nemt, trygt og overskueligt.

De fleste af os kender til leasing. Et koncept, der er blevet superpopulært de seneste år. Privatleasing skal være nemt og gennemskueligt – også for dig, der aldrig før har prøvet leasing. Derfor har vi samlet en ideel privatleasingpakke med ekstra fordele til dig, der privatleaser for første gang, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem:

Ultimativ forsikringspakke fra Tryg

Med denne forsikring er du dækket helt ind i hele din leasingperiode. Forsikringspakken indeholder bl.a. ansvarsforsikring, kaskoforsikring, afleveringsforsikring og meget mere. Du kan finde alt om vores forsikringspakke i vores Find Svar-univers.

Gratis kilometer skift

Når du skal privatlease for første gang, er det helt naturligt at være i tvivl om, hvor mange årlige kilometer, du har brug for i din leasingaftale. Derfor får du mulighed for at skifte antallet af kilometer i din leasingaftale kvit og frit én gang hvert år i den periode, din leasingaftale varer.

Kort opsigelse

Er du usikker på, hvor længe du har brug for en leasingbil? Det er helt naturligt. Derfor kan du komme ud af din leasingaftale efter kun 12 måneder. Læs mere om opsigelse i vores Find Svar-univers.

Vi har lavet arbejdet for dig 😉

Når du skal privatlease for første gang, kan det virke uoverskueligt at sammensætte din leasingaftale, men det behøver det heldigvis ikke at være. Derfor hjælper vi dig godt i gang med denne løsning. Førstegangsleasing-pakken er, som navnet indikerer, ideel til dig, der ikke har prøvet at lease før. Privatleasing skal være nemt og overskueligt for alle.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.