1. Forside
  2. / Blog
  3. / Privatleasing.dk har testet Mitsubishi Outlander Plug-in hybrid

Privatleasing.dk har testet Mitsubishi Outlander plug-in hybrid

Privatleasing.dk har været ude at prøvekøre en Mitsubishi Outlander plug-in hybrid. Her kan du læse om oplevelsen.

"Jeg har lige siden hybridbilerne kom frem været ret skeptisk, og jeg har da haft min tvivl i forhold til, om el- og hybridbilerne overhovedet havde en fremtid. Men jeg er også vokset op med højoktan og 12 cylindre. Med 75 km til arbejde, fordelt på 50% motorvej og 50% landevej, satte jeg bilen til ladning i min carport om aftenen med det medfølgende kabel".
Mitsubishi Outlander Phev 2018 Rat Display

Som en elektrisk gaffeltruck

"Om morgenen aktiverede jeg motorvarmeren, så jeg var klar til min lille testtur. Da jeg svingede ud fra indkørslen, fik jeg følelsen af at køre rundt på et højlager i en elektrisk gaffeltruck. Jeg følte mig dog ret hurtigt godt tilpas i bilen. Med 51 km el distance til rådighed tog jeg afsted på min normale rute, som dog skulle vise sig at blive en noget anden oplevelse end normalt".

Fornuftig og billigere kørsel

"Velankommet til Silkeborg viste bilen at jeg havde tilbagelagt de 75 km, med et snit på 34 km/l. Ved næsten normal kørsel. Det unormale var, at jeg på turen oplevede en mindre progressiv kørsel end normalt. Primært fordi jeg via informationsdisplayet blev opmærksom på, hvordan jeg ved lidt fornuftig kørsel kunne ”samle” strøm op. Normalt vil en lastbil være en ”forhindring” som hurtigst muligt skal forceres, men pludselig lå jeg tålmodigt i halen på en lastbilchauffør og kørte billigere og billigere".

Svær at dømme ude

"Da strømmen slap helt op efter omkring 60 km, havde jeg et gennemsnitsforbrug på 41 km/l uden at jeg på nogen måde følte at jeg var kommet langsommere frem, så jeg får nok svært ved helt at dømme hybriderne ud for nærværende. Der er naturligvis stadig plads til at udvikle teknologien endnu mere, men Mitsubishi er nået et pænt langt stykke, og bilen fungerer i praksis som en hver anden bil".

Privatleasing.dk tilbyder

Leaser du en Mitsubishi Outlander Plug-in hybrid med automatgear, får du ligeledes en serviceaftale med i prisen samt et fast bilbudget. Når du privatleaser, behøver du ikke bekymre dig om værditab på bilen i fremtiden.

Står du og mangler en bil, der udfordrer brændstof-budgettet i en positiv retning og bidrager til et grønnere miljø, så tag fat i os og hør om mulighederne for at sammensætte en aftale, der matcher dine behov på bedste vis. Se vores biludvalg her.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.

Se de seneste nyheder her

01. maj 2024
Nogle vil eje, mens andre vil leje. Men vi kommer ikke udenom de nyeste resultater fra før...
13. februar 2024
Eksperter: Derfor skal du lease i stedet for at købe! Vælg leasing fremfor køb, hvis du vi...
14. december 2023
Skal jeg privatlease eller skal jeg købe en bil? Læs med her og bliv klogere på, hvilken v...