1. Forside
  2. / Blog
  3. / Privatleasing.dk har testet Honda Civic

Privatleasing.dk har testet Honda Civic

Privatleasing.dk har været ude at prøvekøre en Honda Civic, der taler både til drengerøven og til familiefaren.

Min første tanke, da jeg så den nye Honda Civic holde på parkeringspladsen, var: Er Civic blevet voksen? Der er mange biler at vælge i mellem på markedet i Golf-klassen, men hvis du har mod på et design, der helt sikkert aftvinger en reaktion, er Honda Civic et godt bud.

Det bedste fra to verdener - sporty med plads til familien

"Den ligner ganske enkelt ikke bare alle 'de andre', men har sit helt eget formsprog og skiller sig ud blandt mange andre modeller. Som jeg husker det, så startede Civic-modellen som en minibil, men den er altså over årene vokset betragteligt i størrelse og fremstår i dag i 10. generation, som en familiebil på størrelse med Golf og Focus med et stort og regulært bagagerum.

Sort Honda Civic 5 Doers 2017 Bagagerum

"Bagagerummets størrelse betyder meget, når der skal transporteres barnevogne, indkøbsvarer osv. – der er god plads til familien samtidig med, at bilen har et utrolig sporty udseende. På mange måder det bedste fra to verdener, hvis man spørger mig".

"Dette var ligeledes, hvad der fik mig til at tænke på, om Civic var blevet voksen. Den fremstår som en 10. generation, der ikke kun er vokset i størrelse, men ligeledes er blevet mere moden i forhold til design, komfort og køreoplevelse".

Sort Honda Civic 5 Doers 2017 Bag

Køreegenskaberne følger udseendet

"Noget af det, der altid har adskilt Honda fra konkurrenterne, er køreegenskaberne. Her er DNA’et bibeholdt med sportslige svingegenskaber, og en bil, der i det hele taget ligger rigtig godt på vejen. Her kunne jeg i den grad også mærke, at det sporty udseende levede op til de forventninger, jeg fik, så snart jeg så bilen."

"I Elegance-trim får du stort set alt, hvad hjertet begærer og - med den mørke taghimmel - også en flot og indbydende kabine. Betjeningsknapperne sidder, hvor de skal og skaber overblik fremfor forvirring, hvilket kun er et plus."

Privatleasing.dk tilbyder ofte Honda Civic

Vælger du at privatlease en Honda Civic, får du en absolut funktionel bil, der kører langt på literen. Med i prisen følger et bilbudget og en serviceaftale, så du slipper for bekymringer om uforudsete omkostninger.

Se vores biler her, og tag fat i os, hvis du har brug for vejledning.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.

Se de seneste nyheder her

12. juli 2024
Hvordan kører man allermest sparsommeligt på el? Og hvad nu, hvis der ikke er en ladestand...
01. maj 2024
Nogle vil eje, mens andre vil leje. Men vi kommer ikke udenom de nyeste resultater fra før...
13. februar 2024
Eksperter: Derfor skal du lease i stedet for at købe! Vælg leasing fremfor køb, hvis du vi...