1. Forside
  2. / Blog
  3. / Privatleasing.dk har testet Audi A5 Sportback

Privatleasing.dk har testet Audi A5 Sportback

Privatleasing.dk har været ude at prøvekøre Audi A5 Sportback. Her sætter vi nogle ord på oplevelsen:

"A5 Sportback er i den grad en fuldblods Audi. Motoren og gearkassen går op i en højere enhed, når de 190 dieselheste slippes løs sammen med det geniale automatgear S-tronic. Da jeg første gang fik fornemmelsen af den kombinationen mens jeg sad i bilen, hoppede mit hjerte lige en ekstra gang. Fed fornemmelse!"
Audi A5 Sportback 2017 Bag

Opsigtsvækkende smart cruiser

"I mine øjne er denne bil hvad man ville kalde for en "smart cruiser". Flere gange mens jeg kørte i bilen, lagde jeg mærke til, hvordan bilen fik folk til at vende blikke både på parkeringspladsen og i trafikken. Så hvis man er til opmærksomheden, er denne bil den helt rigtige makker i trafikken. Det blev næsten for meget for mig. Da jeg begyndte at blive opmærksom på det, var det pludseligt svært at ignorere. Men også en fed følelse, at man har noget andre synes er flot og opsigtsvækkende. Nogle gange må man gerne blære sig lidt overfor kammeraterne."

Audi A5 Sportback 2017 Rat Display

Overskueligt instrumentbræt

"Derudover er der ikke for mange knapper der kan skabe forvirring eller være i vejen, tværtimod helt perfekt med knapper der har et formål og sidder hvor de skal - i hvert fald efter min mening. Det betyder også, at når børnene er med i bilen, eller konen har brugt den på en indkøbstur, så er der ikke blevet indstillet på en masse eller trykket på knapper, der ikke kan gennemskues. Det hele er nemt at sætte tilbage i nul igen."

Sporty køreoplevelse med gode funktionaliteter

"I mine øjne udtrykker en lav bil sportslighed - og dette gælder også for Audi A5. Den har en kompakt kabine med sportssæder, der gjorde, at jeg som fører følte mig som racerkører på højt plan og samtidig godt tilpas. Audi’s ”Virtual Cockpit” var tilvalgt i den bil jeg testede og dette fuldendte i den grad min køreoplevelse i forhold til navigation, hvor et komplet kort, enten som almindelig visning eller med Google Maps-visning, pryder instrumentbrættet foran mig. Adaptiv fartpilot og Audi’s geniale kø-assistent fungerer super optimalt og opnår funktionalitet, som andre mærker altså godt kunne lære af."

God plads i en coupe

"Pladsen i bagagerummet er rigtig god, da ruden løftes med op på bagsmækken. Det giver god læssehøjde samt dybde, og god plads til store indkøb eller en lille klapvogn. Kabinen er dog til gengæld lidt trang, så en udpræget familiebil vil jeg ikke påstå, at den er – men som ”Coupe” gør den det til UG."

Privatleasing.dk tilbyder Audi A5 Sportback

Privatleaser du Audi A5 Sportback gennem Privatleasing.dk medfølger der et fast bilbudget med serviceaftale inkluderet.

Bemærk at vores biludvalg løbende varierer. Se vores udvalg her.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.

Se de seneste nyheder her

01. maj 2024
Nogle vil eje, mens andre vil leje. Men vi kommer ikke udenom de nyeste resultater fra før...
13. februar 2024
Eksperter: Derfor skal du lease i stedet for at købe! Vælg leasing fremfor køb, hvis du vi...
14. december 2023
Skal jeg privatlease eller skal jeg købe en bil? Læs med her og bliv klogere på, hvilken v...