1. Forside
  2. / Blog
  3. / Leasing af bil trods RKI

Privatleasing og RKI – kan de forenes?

Det sker, at vi får spørgsmål til RKI i forbindelse med privatleasing. Kan de to ting overhovedet forenes? Er der en mulighed for at privatlease en bil, selvom man står registreret i RKI? Vi giver dig svaret her.

Istock 936987354

RKI – hvad betyder det?

Betaler du ikke din regninger – også selvom du har fået flere rykkere, så går det som bekendt ikke uset hen. I Danmark har vi et RKI- register, som indeholder en liste over de såkaldte ’dårlige betalere’. RKI står for Ribers Kredit Information. Havner dit navn i RKI kan det have ret store konsekvenser for dine efterfølgende muligheder for lån, leasing, afbetaling, abonnementer, m.m.  Simpelthen fordi du som oftest skal kreditvurderes, for at kunne benytte dig af netop disse finansieringsmuligheder.

Kan jeg privatlease hos Privatleasing.dk på trods af RKI?

Det helt korte svar er nej. Du kan desværre ikke lease en bil hos os, hvis du er registreret i RKI. Det skyldes, at vi som virksomhed ville løbe en for stor risiko ved at lade RKI-registrerede kunder privatlease vores biler. Vi er nødt til at sikre os, at den månedlige ydelse bliver betalt, og derfor har vi specialister i huset, som kreditvurderer alle kunder, der ansøger om en leasingkontrakt.

Kreditvurderingen er altid en del af vores procedure

Vi får jævnligt spørgsmål til korttidsleasing uden stor udbetaling på trods af en RKI-registrering. Det kan vi desværre ikke tilbyde, fordi alle vores leasingaftaler indbefatter en kreditvurdering. Vi har til gengæld en hurtigt og effektiv kreditvurderingsproces, som gør det muligt for os at have din bil klar blot et par hverdage efter, du har underskrevet leasingkontrakten. Vi gør meget ud af, at vores service er hurtig og effektiv, så du trygt kan bestille din næste leasingbil online hos os.

Leasing fremfor køb?

Leasing bliver kun mere populært og det kan vi naturligvis godt forstå. I Danmark vil vi gerne privatlease – særligt fordi det giver en masse frihed og fleksibilitet. At lease en ny eller brugt bil, betyder, at du kan komme i besiddelse af en bil meget hurtigt, uden at skulle lægge en stor udbetaling. Du slipper også for at vente længe på din bil, fordi vi hos Privatleasing.dk har over 200 biler på lager allerede nu. Privatleasing er derfor uden tvivl en billig og effektiv løsning for rigtig mange i dag.

Hvor lang er en leasingperiode?

Vores kunder har mange forskellige ønsker, når det kommer til leasingperioden længde. Nogle kunder vil privatlease i 24 eller 36 måneder, mens andre ønsker et tilbud på korttidsleasing i kun 12 måneder. Hvor lang tid, du har mulighed for at lease, afhænger af den bilmodel, du ønsker.

Valget er dit

Vores biludvalg er i konstant udvikling, og vi får derfor hele tiden forskellige modeller og mærker på hjemmesiden. Er du i tvivl om, hvilken bil, der passer bedst til dine behov? Kontakt os. Vi vil altid gerne hjælpe dig i retningen af dit bilmatch.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.