1. Forside
  2. / Blog
  3. / Kreditgodkendelse leasing

Kreditgodkendelse leasing
– Vi kommer ikke udenom

Når du vil lease en bil hos Privatleasing.dk, skal du gennemgå en kreditgodkendelse. Det lyder tørt og langhåret, men det er det faktisk slet ikke. Processen er hurtig og simpel og bliver udført af vores eksperter på området. Én ting er helt sikker: hos os går leasing og kreditgodkendelse hånd i hånd. Det første finder ikke sted ikke uden det andet. Lad os se på, hvorfor.

Istock 1204893102

Leasing uden kreditvurdering?

Kan du lease uden en kreditvurdering hos os? Det korte svar er: Nej!
Selvom vurdering, kredit og godkendelse kan lyde kedeligt og strikt, så er det en nødvendighed, når der udbydes lån- og leasingtjenester. Som leasingudbyder er vi nødt til at være sikre på, at der bliver retmæssigt betalt for brugen af vores biler. Betalingen sker i form af en fast månedlig ydelse, som leasingtageren skal betale hver måned i leasingperiodens løbetid.

Kreditvurdering er nødvendig for dig

Når vi siger, at kreditgodkendelsen også er nødvendig for dig, så er det fordi, vi kun ønsker, du skal få den bedst mulige oplevelse hos os. Det er ikke sjovt at sidde så stramt i det, at den faste ydelse bliver en hovedpine hver eneste måned. Det ville kunne bidrage til en mindre god leasingoplevelse, og det er hverken du eller vi interesseret i. I værste fald ville det kunne blive så svært at betale, at det kan medføre en registrering i RKI.

Leasing på trods af RKI?

RKI er et register i Danmark, som indeholder en liste over de såkaldte ’dårlige betalere’. Havner dit navn i RKI kan det have ret store konsekvenser for dine efterfølgende muligheder for lån, leasing, afbetaling, abonnementer, m.m.

Du kan desværre ikke lease en bil hos os, hvis du er registreret i RKI. Det skyldes, at vi som virksomhed ville løbe en for stor risiko ved at lade RKI-registrerede kunder privatlease vores biler. Som tidligere nævnt, er vi nødt til at sikre os, at den månedlige ydelse bliver betalt, og derfor har vi specialister i huset, som kreditvurderer alle kunder, der ansøger om en leasingkontrakt.

Læs mere om leasing og RKI her.

En effektiv proces

Vores proces er simpel og hurtig, fra du ser dig lun på en af vores biler – til bilen er klar til dig.

  • Når du har valgt din favoritbil og sammensat din aftale, sendes din leasingansøgning til os.
  • Her laver vores eksperter en kreditvurdering og kort tid efter modtager du et svar fra os.
  • Bliver ansøgningen godkendt, ligger aftales allerede klar dig i din e-Boks, så du kan underskrive den.
  • Når du har underskrevet, får du en bekræftelse tilsendt og vi begynder at gøre bilen klar til dig.
  • Vi giver lyd, når bilen er klar til afsendelse eller afhentning med udgangspunkt i, hvad og hvornår, du har ønsket.

Vi er på din side

Proceduren for kreditvurderingen er til gavn for både dig og os, fordi leasing ikke finder sted hos os uden en kreditgodkendelse. Vi vil naturligvis gerne have, at du privatleaser hos os, men vi skal samtidig sikre dig (og selv selv) den bedst mulige leasingoplevelse. På den måde er alle glade – hele leasingperiodens varighed.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.