Glasskade

I et samarbejde med Carglass tilbyder vi dig fordelagtige priser og andre gode fordele, hvis der opstår en skade på din rude på din bil. Du vil opleve hurtig service og god behandling til en fair pris via vores storkundeaftale.

Er uheldet ude, anbefaler vi derfor Carglass til at udbedre skaden på eller skifte ruden på din leasingbil.

Både reparation og rudeskift kan foregå hos dig, så du kan spare tid. Et rudeskift tager typisk kun 30 minutter, så du hurtigt kan være videre.

Carglass Europaservice kan hjælpe med udbedring og udlæg, hvis du har haft indbrud i bilen – dette gælder i alle europæiske lande.

Dine fordele

  • Køreklar bil allerede efter 30 minutter ved rudeskift
  • Altid en Carglass i nærheden af dig
  • Attraktive priser via vores samarbejde med Carglass
  • Carglass Europaservice hjælper dig – også i udlandet!
  • Book nemt og hurtigt online på carglass.dk

Har du spørgsmål til glasskader?

Har du spørgsmål, så se svar på ofte stillede spørgsmål til glasskader.

Andre tilvalg til din leasingaftale

Mobiltelefon-ikon

Min Bil App

Med app’en 'Min bil – leasing med overblik' får du alle informationer om din leasingaftale lige ved hånden, og du kan tilpasse din aftale, hvis dine behov ændrer sig.

Læs mere

Brændstofstander-ikon

Rabat på brændstof

Med et brændstofkort tilknyttet din privatleasingaftale får du rabat, hver gang du tanker eller kører bilen i vaskehal. Du får tilknyttet to brændstofkort pr. bil.

Læs mere

Forsikring-ikon

Attraktiv forsikring

Når du privatleaser hos os, har du mulighed for at tilvælge en attraktiv aftale om forsikring. Det giver dig fuld tryghed gennem hele leasingperioden.

Læs mere

Lånebil-ikon

Lånebil

Med en aftale om lånebil har du mulighed for en lånebil i forbindelse med serviceeftersyn. Du slipper dermed for bekymringer om transport mens din bil er på værksted.

Læs mere

Dæk-ikon

Dækaftale

Med en dækaftale får du en høj grad af budgetsikkerhed. Aftalen kan indeholde sommer- og vinterdæk, udskiftning af dæk som følge af normal slitage, ombytning ved sæsonskift og oplagring af hjul på dækhotel.

Læs mere

Vejhælp-ikon

Vejhjælp

En aftale om vejhjælp giver dig fuld tryghed på vejen. Gennem samarbejde med SOS Dansk Autohjælp tilbyder vi assistance i forbindelse med tekniske problemer, driftsstop og trafikskade.

Læs mere


Lad os hjælpe dig

Tak for din interesse i privatleasing. Du vil nu modtage personlige rådgivning pr. mail eller telefon.

Du kan altid ringe til os på 89 89 51 40 eller skrive til os på salg@privatleasing.dk.

Brug for personlig vejledning om privatleasing? Indtast dine oplysninger her og modtag råd og sparring over enten mail eller telefon.