Dækaftale

Hos Privatleasing.dk kan du vælge tre forskellige dækaftaler. Med en dækaftale som tillæg til din leasingaftale, skal du ikke bekymre dig om indkøb eller opbevaring af dæk, alt efter hvilken aftale du vælger.

Når du indgår en dækaftale, vælger du et dækcenter hos vores samarbejdspartner – Euromaster. De har værksteder rundt omkring i hele landet, så du altid vil finde et værksted tæt på dig.

Dækaftale

Med vores almindelige dækaftale leveres bilen på standard sommerdæk. Som en del af aftalen kan du få skiftet nedslidte sommerdæk ud med nye, så du altid kører på lovlige dæk.

Skift af nedslidte sommerdæk er med i ydelsen og foretages på det valgte dækcenter.

I denne aftale skal du selv sørge for vinterdæk.

Dækaftale med vinterdæk

Denne aftale inkluderer både sommer- og vinterdæk, samt dækhotel. Bilen leveres med et sæt hjul, der passer til den aktuelle sæson. Det andet sæt opbevares på det valgte dækcenter.

Udskiftning af nedslidte sommer- og vinterdæk er med i ydelsen.

Vinterdæk leveres på en aluminiumsfælg

Dækaftale med helårsdæk

Vælger du denne aftale bliver bilen leveret med standard sommerdæk, som skal ombyttes til helårsdæk. Med denne løsning slipper du for sæsonskifte og opbevaring.

Skift af nedslidte helårsdæk er med i aftalen og foretages på det valgte dækcenter.

Hvis du ikke vælger en dækaftale

Vælger du ikke en dækaftale, leveres bilen på standard sommerdæk uanset sæson. Herefter skal du selv stå for nye dæk og skifte til vinter-/sommerdæk samt opbevaring, indtil bilen skal afleveres igen.

Ved aflevering skal du sørge for, at der er lovlige sommersæk på bilen. Afleverer du bilen på vinterdæk, skal lovlige sommerdæk være med i bilen.

Dine fordele

  • Ingen uforudsete udgifter til dæk
  • Budgetsikkerhed
  • Gennemskuelig biløkonomi

Har du spørgsmål til dækaftale?

Har du spørgsmål, så se svar på ofte stillede spørgsmål til dækaftaler.

Andre tilvalg til din leasingaftale

Mobiltelefon-ikon

Min Bil App

Med app’en 'Min bil – leasing med overblik' får du alle informationer om din leasingaftale lige ved hånden, og du kan tilpasse din aftale, hvis dine behov ændrer sig.

Læs mere

Brændstofstander-ikon

Rabat på brændstof

Med et brændstofkort tilknyttet din privatleasingaftale får du rabat, hver gang du tanker eller kører bilen i vaskehal. Du får tilknyttet to brændstofkort pr. bil.

Læs mere

Forsikring-ikon

Attraktiv forsikring

Når du privatleaser hos os, har du mulighed for at tilvælge en attraktiv aftale om forsikring. Det giver dig fuld tryghed gennem hele leasingperioden.

Læs mere

Glasskade-ikon

Glasskade

Gennem samarbejde med Carglass tilbyder vi assistance i forbindelse med stenslag og knuste ruder i både ind- og udland.

Læs mere

Lånebil-ikon

Lånebil

Med en aftale om lånebil har du mulighed for en lånebil i forbindelse med serviceeftersyn. Du slipper dermed for bekymringer om transport mens din bil er på værksted.

Læs mere

Vejhælp-ikon

Vejhjælp

En aftale om vejhjælp giver dig fuld tryghed på vejen. Gennem samarbejde med SOS Dansk Autohjælp tilbyder vi assistance i forbindelse med tekniske problemer, driftsstop og trafikskade.

Læs mere


Lad os hjælpe dig

Tak for din interesse i privatleasing. Du vil nu modtage personlige rådgivning pr. mail eller telefon.

Du kan altid ringe til os på 89 89 51 40 eller skrive til os på salg@privatleasing.dk.

Brug for personlig vejledning om privatleasing? Indtast dine oplysninger her og modtag råd og sparring over enten mail eller telefon.

Fornavn*
Efternavn*
E-mailadresse*
Telefonnummer