Privatleasing.dk har testet Mitsubishi Outlander Plug-in hybrid

Privatleasing.dk tester Mitsubishi Outlander PHEV

Frank fra Privatleasing.dk har været ude og prøvekøre en Mitsubishi Outlander Plug-in hybrid. Her kan du læse om hans oplevelse da han kører fra sit hjem til arbejde i Silkeborg.

"Jeg har lige siden hybridbilerne kom frem været ret skeptisk og har da haft min tvivl i forhold til, om el- og hybridbilerne overhovedet havde en fremtid. Men jeg er også vokset op med højoktan og 12 cylindre. Med 75 km til arbejde, fordelt på 50% motorvej og 50% landevej, satte jeg bilen til ladning i min carport om aftenen med det medfølgende kabel."

Mitsubishi Outlander PHEV, årgang 2018, til opladning

Som en elektrisk gaffeltruck

"Om morgenen aktiverede jeg motorvarmeren så jeg var klar til min lille testtur. Da jeg svingede ud fra indkørslen fik jeg følelsen af at køre rundt på et højlager i en elektrisk gaffeltruck. Jeg følte mig dog ret hurtigt godt tilpas i bilen. Med 51 km el distance til rådighed, tog jeg afsted på min normale rute, som dog skulle vise sig at blive en noget anden oplevelse end normalt."

Mitsubishi Outlander PHEV, årgang 2018, interiør med rat og display

Fornuftig og billigere kørsel

"Velankommet til Silkeborg viste bilen at jeg havde tilbagelagt de 75 km, med et snit på 34 km/l. Ved næsten normal kørsel. Det unormale var, at jeg på turen oplevede en mindre progressiv kørsel end normalt. Primært fordi jeg via informationsdisplayet blev opmærksom på, hvordan jeg ved lidt fornuftig kørsel kunne ”samle” strøm op. Normalt vil en lastbil være en ”forhindring” som hurtigst muligt skal forceres, men pludselig lå jeg tålmodigt i halen på en lastbilchauffør og kørte billigere og billigere."

Svær at dømme ude

"Da strømmen slap helt op efter omkring 60 km, havde jeg et gennemsnitsforbrug på 41 km/l uden at jeg på nogen måde følte at jeg var kommet langsommere frem, så jeg får nok svært ved helt at dømme hybriderne ud for nærværende. Der er naturligvis stadig plads til at udvikle teknologien endnu mere, men Mitsubishi er nået et pænt langt stykke, og bilen fungerer i praksis som en hver anden bil."

Fritlagt hvid Mitsubishi Outlander PHEV, årgang 2018

Privatleasing.dk tilbyder

Leaser du Mitsubishi Outlander Plug-in hybrid med automatgear får du ligeledes en serviceaftale med i prisen samt et fast bilbudget. Når du privatleaser hos os, behøver du ikke bekymre dig om værditab på bilen i fremtiden, da du med denne bil indgår i en operationel leasing og dermed kan aflevere bilen igen ved endt leasingperiode uden at være bundet op på noget.

Kør med på den grønne bølge ved at privatlease Mitsubishi Outlander Plug-In hybrid.

Se tilbuddet her

Står du og mangler en bil, der udfordrer brændstof-budgettet i en positiv retning og bidrager til et grønnere miljø, så tag fat i os og hør om mulighederne for at sammensætte en aftale, der matcher dine behov på bedste vis.Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Grøn vej gennem skov

Hvad skal du vælge - benzin, diesel eller el?

Vi forsøger at besvare spørgsmålet i denne artikel og måske hjælpe dig på vej til at tage et billigere og grønnere valg.

Læs mere
Bil kører på vej gennem skov

5 gode grunde til at vælge Plug-In hybridbil

Interessen for hybridbiler stiger, og hos Privatleasing.dk vil vi gerne imødekomme efterspørgslen.

Læs mere