Privatleasing.dk har testet Honda Civic

Sort Honda Civic 5-dørs, årgang 2017

Troels fra Privatleasing.dk har været ude og prøvekøre en Honda Civic, der taler både til drengerøven og til familiefaren.

"Min første tanke da jeg så den nye Honda Civic holde på parkeringspladsen var 'Er Civic blevet voksen'? Der er mange biler at vælge i mellem på markedet i Golf-klassen, men hvis du har mod på et design, der helt sikkert aftvinger en reaktion er Honda Civic et godt bud."

Det bedste fra to verdener - sporty med plads til familien

"Den ligner ganske enkelt ikke bare alle 'de andre', men har sit helt eget formsprog og skiller sig ud blandt mange andre modeller. Som jeg husker det, så startede Civic-modellen som en mini-bil, men den er altså over årene vokset betragteligt i størrelse og fremstår i dag i 10. generation som en familiebil på størrelse med Golf og Focus med et stort og regulært bagagerum.

Bagagerummets størrelse betyder meget når der skal transporteres barnevogne, indkøbsvarer om søndagen osv. – der er god plads til familien samtidig med, at bilen har et utrolig sporty udseende."

Bagagerum på Honda Civic 5-dørs, årgang 2017

"På mange måder det bedste fra to verdener, hvis man spørger mig.
Dette var ligeledes hvad der fik mig til at tænke på, om Civic var blevet voksen. Den fremstår som en 10. generation der ikke kun er vokset i størrelse, men ligeledes er blevet mere moden i forhold til design, komfort og køreoplevelse.
"

Køreegenskaber følger udseende

"Noget af det der altid har adskilt Honda fra konkurrenterne er køreegenskaberne og her er dna’et bibeholdt med sportslige svingegenskaber og en bil der i det hele taget ligger rigtig godt på vejen. Her kunne jeg i den grad også mærke, at det sporty udseende levede op til de forventninger jeg fik, så snart jeg så bilen."

Sort Honda Civic 5-dørs, årgang 2017, bag

"I Elegance-trim får du stort set alt hvad hjertet begærer og med den mørke taghimmel også en flot og indbydende kabine. Betjeningsknapper sidder hvor de skal og skaber overblik fremfor forvirring, hvilket kun er et plus."

Fritlagt sort Honda Civic 5-dørs, årgang 2017

Privatleasing.dk tilbyder Honda Civic

Vælger du at privatlease Honda Civic får du en absolut funktionel bil der kører langt på literen. Med i prisen følger et bilbudget og en serviceaftale, der gør at man slipper for bekymringer omkring bilen i den periode man har den – og i stedet kan fokusere på andre ting.

Se udstyrspakken og andre gode fordele ved at privatlease Honda Civic.

Står du og mangler en ny bil der er sporty i sit udtryk og samtidig kan rumme hele familien. Har et lækkert design både indvendigt og udvendigt og skaber stor køreglæde, så tag fat i os og hør nærmere om mulighederne for at sammensætte en aftale, der matcher dine behov på bedste vis .Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Mand overdrager nøgler fra bil med kvinde i

Privatleasing med 'Tryghed' som nøgleord

Du har måske hørt skrækscenarier om privatleasing. Men med leasingaftale hos Privatleasing.dk er der ingen grund til bekymring ved aflevering af din bil.

Læs mere
Kvinde får overdraget bilnøgler

Tjen penge på din leasingbil

En ny ændring i FDMs og Finans og Leasings fælles privatleasingkontrakt, åbner nu op for, at du leje din privatleasingbil ud eller dele den med andre..

Læs mere