Privatleasing.dk har testet Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback, årgang 2017

Esben fra Privatleasing.dk har været ude og prøvekøre Audi A5 Sportback. Her sætter han nogle ord på sine oplevelser.

"A5 Sportback er i den grad en fuldblods Audi. Motoren og gearkassen går op i en højere enhed, når de 190 dieselheste slippes løs sammen med det geniale automatgear S-tronic. Da jeg første gang fik fornemmelsen af den kombinationen mens jeg sad i bilen, hoppede mit hjerte lige en ekstra gang. Fed fornemmelse!"

Audi A5 Sportback, årgang 2017, bag

Opsigtsvækkende smart cruiser

"I mine øjne er denne bil hvad man ville kalde for en "smart cruiser". Flere gange mens jeg kørte i bilen, lagde jeg mærke til, hvordan bilen fik folk til at vende blikke både på parkeringspladsen og i trafikken. Så hvis man er til opmærksomheden, er denne bil den helt rigtige makker i trafikken. Det blev næsten for meget for mig. Da jeg begyndte at blive opmærksom på det, var det pludseligt svært at ignorere. Men også en fed følelse, at man har noget andre synes er flot og opsigtsvækkende. Nogle gange må man gerne blære sig lidt overfor kammeraterne."

Overskueligt instrumentbræt

"Derudover er der ikke for mange knapper der kan skabe forvirring eller være i vejen, tværtimod helt perfekt med knapper der har et formål og sidder hvor de skal, i hvert fald efter min menig. Det betyder også at når børnene er med i bilen eller konen har brugt den på en indkøbstur, så er der ikke blevet indstillet på en masse eller trykket på knapper der ikke kan gennemskues. Det hele er nemt at sætte tilbage i nul igen."

Audi A5 Sportback, årgang 2017, interiør med rat og display

Sporty køreoplevelse med gode funktionaliteter

"I mine øjne udtrykker en lav bil sportslighed og dette gælder også for Audi A5. Den har en kompakt kabine med sportssæder, der gjorde at jeg som fører følte mig som racerkører på højt plan og samtidig godt tilpas. Audi’s ”Virtual Cockpit” var tilvalgt i den bil jeg testede og dette fuldendte i den grad min køreoplevelse i forhold til navigation, hvor et komplet kort enten som almindelig visning eller med Google Maps-visning pryder instrumentbrættet foran mig. Adaptiv fartpilot og Audi’s geniale køassistent fungerer super optimalt og opnår funktionalitet som andre mærker altså godt kunne lære af."

God plads i en coupe

"Pladsen i bagagerummet er rigtig god, da ruden løftes med op på bagsmækken, det giver god læssehøjde samt dybde og god plads til store indkøb eller lille klapvogn. Kabinen er dog til gengæld lidt trang, så udpræget familiebil vil jeg ikke påstå at den er – men som ”Coupe” gør den det til UG."

Fritlagt Audi A5 Sportback, årgang 2017

Privatleasing.dk tilbyder Audi A5 Sportback

Privatleaser du Audi A5 Sportback gennem Privatleasing.dk medfølger der fast bilbudget med serviceaftale inkluderet. Så står du og mangler en bil der er sporty i sit udtryk, kan imponere kammeraterne og samtidig give dig en god køreoplevelse, kan du læse mere om Audi A5 Sportback her:Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Mand overdrager nøgler fra bil med kvinde i

Privatleasing med 'Tryghed' som nøgleord

Du har måske hørt skrækscenarier om privatleasing. Men med leasingaftale hos Privatleasing.dk er der ingen grund til bekymring ved aflevering af din bil.

Læs mere
Bil kører på vej gennem skov

5 gode grunde til at vælge Plug-In hybridbil

Interessen for hybridbiler stiger, og hos Privatleasing.dk vil vi gerne imødekomme efterspørgslen.

Læs mere