Du er nu logget ind, og vil modtage personlig vejledning om privatleasing og valg af bil pr. mail eller telefon.

Audi A5 Sportback, årgang 2017

Privatleasing.dk har testet Audi A5 Sportback


Af Kaya Strusshamn Berntsen, Privatleasing.dk


Esben fra Privatleasing.dk har været ude og prøvekøre Audi A5 Sportback. Her sætter han nogle ord på sine oplevelser.

"A5 Sportback er i den grad en fuldblods Audi. Motoren og gearkassen går op i en højere enhed, når de 190 dieselheste slippes løs sammen med det geniale automatgear S-tronic. Da jeg første gang fik fornemmelsen af den kombinationen mens jeg sad i bilen, hoppede mit hjerte lige en ekstra gang. Fed fornemmelse!"

 

Audi A5 Sportback, årgang 2017

 

Opsigtsvækkende smart cruiser

"I mine øjne er denne bil hvad man ville kalde for en "smart cruiser". Flere gange mens jeg kørte i bilen, lagde jeg mærke til, hvordan bilen fik folk til at vende blikke både på parkeringspladsen og i trafikken. Så hvis man er til opmærksomheden, er denne bil den helt rigtige makker i trafikken. Det blev næsten for meget for mig. Da jeg begyndte at blive opmærksom på det, var det pludseligt svært at ignorere. Men også en fed følelse, at man har noget andre synes er flot og opsigtsvækkende. Nogle gange må man gerne blære sig lidt overfor kammeraterne."

 

Overskueligt instrumentbræt

"Derudover er der ikke for mange knapper der kan skabe forvirring eller være i vejen, tværtimod helt perfekt med knapper der har et formål og sidder hvor de skal, i hvert fald efter min menig. Det betyder også at når børnene er med i bilen eller konen har brugt den på en indkøbstur, så er der ikke blevet indstillet på en masse eller trykket på knapper der ikke kan gennemskues. Det hele er nemt at sætte tilbage i nul igen. "

 

Instrumentbræt fra Audi A5 Sportback, årgang 2017

 

Sporty køreoplevelse med gode funktionaliteter

"I mine øjne udtrykker en lav bil sportslighed og dette gælder også for Audi A5. Den har en kompakt kabine med sportssæder, der gjorde at jeg som fører følte mig som racerkører på højt plan og samtidig godt tilpas. Audi’s ”Virtual Cockpit” var tilvalgt i den bil jeg testede og dette fuldendte i den grad min køreoplevelse i forhold til navigation, hvor et komplet kort enten som almindelig visning eller med Google Maps-visning pryder instrumentbrættet foran mig. Adaptiv fartpilot og Audi’s geniale køassistent fungerer super optimalt og opnår funktionalitet som andre mærker altså godt kunne lære af. "

 

God plads i en coupe

"Pladsen i bagagerummet er rigtig god, da ruden løftes med op på bagsmækken, det giver god læssehøjde samt dybde og god plads til store indkøb eller lille klapvogn. Kabinen er dog til gengæld lidt trang, så udpræget familiebil vil jeg ikke påstå at den er – men som ”Coupe” gør den det til UG."

 

Fritlagt Audi A5 Sportback, årgang 2017

 


 

Privatleasing.dk tilbyder

Privatleaser du en bil gennem Privatleasing.dk medfølger der fast bilbudget med serviceaftale inkluderet. Så står du og mangler en bil der er sporty i sit udtryk, kan imponere kammeraterne og samtidig give dig en god køreoplevelse, kan du se vores udvalg af kampagnebiler.

Ellers tag fat i os og hør om mulighederne for at sammensætte en aftale, som matcher dine behov på bedste vis på 89 89 51 40 eller salg@privatleasing.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf.: 89 89 51 40
Mail: salg@privatleasing.dk

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook, og vær en af de første til at få nyt om privatleasing og attraktive kampagnebiler.


Læs mere
Er du på udkig efter ny bil?
Så log ind og lad os hjælpe dig på vej...