1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Tesla privatleasing
Tesla Leasing

Tesla Privatleasing

Leder du efter en elektrisk leasingbil til at opfylde alle dine bildrømme? Hos Privatleasing.dk tilbyder vi attraktive leasingaftaler, så du kan få masser af elektrisk køreglæde i hverdagen. Tesla er ikke altid en del af vores udvalg af biler, men vi har gennem tiden haft forskellige Tesla-modeller til rådighed. Så hvis du gerne vil prøve en af de mest innovative elbiler i verden, bør du bestemt overveje privatleasing.

Tesla-biler er fremtidssikret og udstyret med den nyeste teknologi

Den amerikanske Tesla er de seneste år blevet fast inventar på det danske marked, og det er ikke en tilfældighed. Der findes nemlig mange gode grunde til at vælge en Tesla som din nye leasingbil.

Her er et par grunde til, at en Tesla måske er den rette bil for dig:

  • Du slipper for at tænke på brændstof
  • Du får masser af rækkevidde pr. opladning
  • Du får smarte funktioner som eksempelvis avanceret GPS-system og autopilot

Tesla er desuden kendt for at være et bilmærke, der altid forsøger at geare sig til fremtiden. Det gør de blandt andet ved at producere energieffektive biler, der både egner sig til små køreture i byen og lange bilferier på motorvejen.

Derfor bør du overveje at privatlease en Tesla

Der er mange faktorer, der gør det attraktivt at lease en Tesla. For det første giver det dig adgang til en af verdens mest avancerede elbiler uden at skulle bekymre dig om ejerskabets omkostninger og værditab.

Derudover slipper du også for at tænke på udgifter til service og vedligeholdelse, da alt er inkluderet i en fast månedlig ydelse, der sammen med en førstegangsydelse er en del af din leasingaftale. På vores hjemmeside kan du også se, hvad du skal betale i eventuel grøn ejerafgift.

Leasing er også en unik mulighed for dig, der ønsker at opleve en elbil eller måske overvejer at investere i en elbil. Gennem en leasingperiode kan du hurtigt få fornemmelsen for, om en Tesla måske er din fremtidige bil.

Vælg den rette Tesla-model til dit behov

Hos Privatleasing kan du blandt andet få mulighed for at privatlease flere populære modeller, herunder Model Y og Model 3.

Tesla Model Y

Model Y er en elektrisk SUV, der kombinerer et moderne design, høj ydeevne og elektrisk kørsel i særklasse. Den har en imponerende rækkevidde på op til over 500 kilometer, hvilket gør den ideel til lange ture. Model Y har en høj accelerationsevne, hvor du når fra 0-100 km/t på under 5 sekunder.

Den avancerede SUV er perfekt til den lille familie, da du har mulighed for at transportere helt op til 7 passagerer på én gang. Hvis du er færre personer, kan du altid indrette bilen, så du får mere bagageplads. Model Y har desuden det velkendte, minimalistiske interiør med den karakteristiske touchskærm, der lader dig have alle bilens funktioner lige ved hånden. Så hvis du leder efter alsidighed, effektivitet og rummelighed, er Model Y måske den rette bil for dig.

Tesla Model 3

Hvis du leder efter en lidt mindre bil med høj performance, er en Model 3 måske det helt rette valg for dig. Med sit aerodynamiske design og elektriske drivkraft tilbyder den en elektrisk transportløsning, der ikke går på kompromis med køreoplevelsen.

Model 3 har det samme, velkendte interiør som de øvrige Tesla-modeller. Bilen har 5 siddepladser, hvilket gør den godt til både enlige, par og familier. Det er en ideel bil for dig, der elsker design, teknologi og en ganske fornuftig tophastighed.

Hos Privatleasing.dk får vi løbende forskellige mærker og modeller til rådighed, og hvis du går og drømmer om en specifik model, tager vi gerne imod ønsker.

Hos Privatleasing.dk gør vi leasing af Tesla nemt og sikkert

Hos Privatleasing.dk kommer du altid i første række. Vores mission er at gøre privatleasing nemt, hurtigt og trygt. Derfor opererer vi også 100% online, så du kan bestille en ny leasingbil med kun få klik.

Når du leaser hos os, kan du være sikker på at slippe for skjulte gebyrer og uventede udbetalinger. Gennemsigtighed er nemlig en af vores kerneværdier, og det betyder også, at du altid kan regne med den pris, der står på siden for den bil, du ønsker at lease.

Vi leverer din leasingbil direkte til din adresse

Hvis du har svært ved at finde tid i den travle hverdag, tilbyder vi altid at levere din bil direkte til døren. Når du har underskrevet kontrakten på din nye leasingbil, kan vi levere din bil inden for kun 7 hverdage – uanset hvor i landet du bor. For dig betyder det, at du hurtigt kan komme i gang med at bruge din nye leasingbil og gøre hverdagen lidt lettere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få relevante Tesla-nyheder i indbakken

Hvis du ønsker at holde dig opdateret omkring nye Teslaer og andre relaterede nyheder, anbefaler vi, at du skriver dig op til vores nyhedsbrev. På den måde kan du få masser af relevant information leveret direkte i din indbakke.

Det er den mest effektive måde at holde dig opdateret omkring nye bilmodeller, eller specielle leasingtilbud eller kampagner.

Har du spørgsmål til privatleasing af Tesla? Kontakt os i dag

Hvis du er på jagt efter hurtige svar eller mere information, kan du finde svar og nyttig viden om leasing og biler generelt på vores hjemmeside. Her kan du blandt andet læse om forskellige typer af leasing og få gode råd, hvis du overvejer at anskaffe dig en bil nummer to.

Har du spørgsmål til din leasingaftale, en specifik Tesla-model eller noget helt tredje. Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med leasing til private, og vi deler hellere end gerne vores ekspertviden med dig.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.