1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Seat privatleasing
Seat (1)

Seat Privatleasing

Seat er en spansk bilproducent, der blev grundlagt i 1950. I 1953 producerede Seat den første bil: en sedan. Denne sedan blev ikonisk for tiden.

Seat på releasing

Vi har jævnligt forskellige Seat-modeller i vores sortiment, som kan leases til privat brug. Vores biludvalg varierer, så vi anbefaler altid, at du holder øje med sortimentet.

  • Seat Ibiza betegner producenten selv som en sporty bybil i særklasse – og det forstår vi godt. Ibiza er en mindre model i et sportsligt design, der nemt kan komme omkring i selv de mest trafikerede byområder.
  • Seat León findes både som 5D model og stationcar. León har et flot design og en attraktiv udstyrspakke.
  • I SUV-klassen ligger Seat inde med to rigtige gode bud: Seat Arona og Seat Ateca. Arona kalder producenten for ’den sporty og kompakte SUV’, mens Ateca har et skarpt og dynamisk design. Begge modeller er rummelige og har et udtryk med masser af attitude – blandt andet på grund af det monterede frontgitter.

Bemærk: Vores biludvalg varierer jævnligt, så vores bilmodeller og mærker udskiftes fra tid til anden.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

Det store fokus på bæredygtighed er gået ingens næse forbi, og derfor er det naturligvis også en mulighed at lease en plug-in hybrid eller elbil hos os.
Vi har også løbende udskiftning i dette segment, så hold godt øje med sortimentet hos Privatleasing.dk

Leasing fremfor køb?

Det er tydeligt for os hos Privatleasing.dk, at leasing er blevet mere populært end før. Forbrugerne vil gerne privatlease.
At lease i stedet for at købe, gør det simpelt for forbrugeren at anskaffe sig en ny eller brugt bil uden en stor udbetaling eller flere måneders ventetid.
Privatleasing er derfor en billig og tilgængelig løsning for rigtig mange i dag.

Hvor lang er en leasingperiode?

Det er forskelligt, hvor længe vores kunder vælger at privatlease en bil, da det afhænger af den valgte bil.
Mange kunder ønsker at lease i 24 eller 36 måneder, men vi har også af og til et tilbud om korttidsleasing i blot 12 måneder på udvalgte modeller.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.