1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Mercedes-Benz privatleasing
Mercedes

Mercedes Privatleasing

Mercedes-Benz er en tysk virksomhed med hovedsæde i Stuttgart, der producerer motorkøretøjer. Mercedes er blandet andet kendt for deres premiumbiler i luksusklassen, og er derfor et eksklusivt valg, hvis du leder efter en bil, du kan lease til privat brug.

Mercedes på releasing

Vi tilbyder løbende forskellige Mercedes-modeller på Privatleasing.dk, så hold godt øje med vores sortiment, da det ofte varieres.

  • De store, rummelige SUV-modeller hos Mercedes indebærer blandt andre GLA, GLB, GLC og GLE. Disse modeller har luksus, komfort og råstyrke i højsædet.
  • Leder du efter en mindre Mercedes-model, skal du kigge efter A-Klassen, hvor A180, A200 og A220 blandt andre indgår.
  • Mercedes C-Klassen omfatter modeller med et mere sportsligt udtryk og design. I C-Klassen indgår blandt andet modellerne C200 og C220.
  • Mercedes E-Klassens E220 er en luksusbil med optimal komfort og masser af plads.

Bemærk: Vores biludvalg varierer jævnligt, så vores bilmodeller og mærker udskiftes fra tid til anden.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

Det øgede fokus på bæredygtighed og miljøvenlige køretøjer betyder også, at vi ofte har grønnere biler at vælge imellem hos Privatleasing.dk. Ønsker du at teste om en plug-in hybrid eller elbil er noget for dig, så er leasing en god mulighed. Følg med på Privatleasing.dk, hvor du kan se hele vores biludvalg, som udskiftes løbende.

Leasing fremfor køb?

På siden her kan du nærstudere de mange forskellige fordele, der er ved at privatlease frem for at købe. Privatleasing er en nem, hurtig og billig måde at få fingrene i en ny eller brugt bil – uden den helt store udbetaling.

Hvor lang er en leasingperiode?

Der er forskel, hvor længe ad gangen vores kunder vælger at lease, da leasingperioden afhænger af bilen, du vælger. De fleste ønsker at privatlease i 24 eller 36 måneder, men på visse modeller har vi af og til et tilbud om korttidsleasing i blot 12 måneder.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.