Leasing af Citroën C1

C1

De smarte modeller fra Citroën ses overalt, og det er ikke en tilfældighed. De franske biler ses på både landeveje, motorveje og i byer, og du kan let og hurtigt privatlease din nye Citroën hos Privatleasing.dk. Læs mere om C1-modellen herunder, og bliv klogere på, hvorfor du skal vælge en leasingbil som din næste bil.

Få dækket dit kørselsbehov i hverdagen med en C1

En C1 er bilen, der kan klare alle hverdagens gøremål helt uden problemer. Den lille model kræver ikke meget plads på gaden eller i garagen, og den har alt det basale udstyr, du som bilejer har brug for. Når du leaser en C1 hos os, har du også mulighed for at vælge C1’ere med smart udstyr.

Du kan blandt andet finde følgende udstyr i en C1 fra Privatleasing.dk:

  • Apple Carplay
  • Klimaanlæg
  • Elruder
  • Bakkamera

Alle bilerne fra os er naturligvis gennemtjekket inden afhentning. Hvis du ikke har tid til at hente bilen hos os, leverer vi i hele Danmark for kun 500 DKK. Du kan få din nye C1 leveret til din privatadresse eller en erhvervsadresse efter aftale indenfor blot 7 hverdage.

Lease en C1 uden nogle uforudsete udgifter

For os skal leasing være en tryg oplevelse, og derfor kan du altid regne med, at alle udgifter er klare og tydelige hos Privatleasing.dk. Når du leaser hos os, skal du blot koncentrere dig om en førstegangsydelse, en fast månedlig ydelse og eventuelle afgifter som eksempelvis grøn ejerafgift. Ønsker du udvidet forsikring, ekstra kilometer eller andet? Tilvælg blot de ønskede produkter, og få den samlede pris vist med det samme.

Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele leasingperioden

Uanset hvor lang eller kort din leasingperiode er, vil du altid kunne komme til os med spørgsmål. Vi har endda lavet en side med svar til dig, der hurtigt og nemt vil læse dig frem til svar på de hyppigste spørgsmål, vi får.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis behovet opstår. Vi kan kontaktes via formularen på vores hjemmeside, og vi bestræber os altid på at vende tilbage med svar så hurtigt som muligt.

Citroën C1 leasingbiler

Service og reparation inkluderet

41399 360 IMG 0133

Citroën C1 Shine 1.0 VTi 72HK

Brugt · Benzin · Manuel · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

1.795 kr./md.

10.000 km/år

skift

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.