Spørgsmål til aflevering

Er det snart blevet tid til aflevering af din bil? Så find svar på en række spørgsmål omkring aflevering af bil her.

Når din leasingaftale udløber, skal du aflevere bilen på et af vores afleveringssteder, hvor en uafhængig tredjepart vil foretage en gennemgang af bilen.

Hov, overvejer du blot at privatlease og mangler svar på et spørgsmål?
Så kan du med fordel gå til sektionen, hvor vi besvarer de ofte stillede spørgsmål om aflevering, vi får fra folk der overvejer at privatlease deres næste bil.

Hvordan foregår afleveringen af bilen?

Ved aflevering vil bilen blive gennemgået af en af Privatleasing.dk uafhængig 3.part. Der laves en afleveringsrapport på bilen med fotodokumentation, og det er muligt selv at være til stede ved gennemgangen.

Bilen vurderes ud fra alder og kørte km. Såfremt, der er skader eller slitage, udover det normale/forventede, skal du som leasingtager betale for udbedring af dette. Ønsker du fuld tryghed, kan du tegne vores forsikring, som ud over alm. ansvars- og kaskodækning, inkluderer en unik afleveringskasko, som minimerer din risiko til kr. 5.000.

I hvilken stand skal bilen afleveres?

Bilen skal være rengjort inde og ude og være i almindelig stand under hensyntagen til alder og kørte km.

Skal bilen afleveres tilbage med nye dæk?

Nej, men bilens dæk skal være lovlige og med sommermønster. Afleverer du bilen på vinterdæk, skal sommerdækkene følge med i bilen

Kan jeg købe bilen efter aftalens udløb?

Nej, det er desværre ikke muligt.

Hvor skal bilen leveres tilbage?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld blot denne formular med din mailadresse og dit spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.