1. Forside
  2. / Find svar
  3. / Service
  4. / Hvor ofte skal bilen til service?

Hvor ofte skal bilen til service?

Selvom du kører rundt i en leasingbil, skal den naturligvis stadig til service en gang i mellem. Ved du, hvor ofte din bil skal til serviceeftersyn? Det er i hvert fald en rigtig god idé at have styr på, når du leaser en bil.

Istock 1148037363

Hvad er et serviceeftersyn?

Når din bil skal til service, er det som udgangspunkt fordi vedligeholdelsen og driftssikkerheden skal tjekkes. Til eftersynet får bilen blandt andet påfyldt nødvendige væsker, dens funktioner bliver kontrolleret, m.m. Er noget defekt eller for slidt, bliver det repareret eller skiftet. Serviceeftersyn forlænger bilens levetid, og vi vil naturligvis altid gerne passe rigtig godt på vores biler.

Service er altid inkluderet i din leasingaftale

Når du leaser en bil hos Privatleasing.dk er det altid inkl. service. Vi sørger for at alle serviceeftersyn er på vores regning, så du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter til service. Det gør vi fordi, vi gerne vil give dig bedst mulige leasingoplevelse hos os, samtidig med at vi gerne vil passe rigtig godt på vores biler. Når din bil har været til service, bliver regningen sendt til os. Den skal aldrig være din hovedpine.

Hvornår skal bilen til service?

Det er vigtigt, at du overholder leasingbilens serviceaftale. Flere af vores biler har en lampe, der lyser, når det er tid til serviceeftersyn, men vi anbefaler, at du orienterer dig i bilens servicehæfte. Intervallet for en bils serviceeftersyn kan variere en hel del. Fra 5.000 og op til 50.000 km, men rigtig ofte er serviceintervallet et sted mellem 10.000 og 30.000 km.

Serviceaftalen dækker de service- og vedligeholdelseseftersyn, der står skrevet i bilens instruktionsbog. Derudover dækker serviceaftalen reparationer som følge af normal slitage og nødvendige trafiksikkerhedsmæssige reparationer, påfyldning af væsker og udskiftning af pærer og viskerblade i forbindelse med service.

Læs mere om service her eller om forsikring her.

Din bil elsker service

Overholder du ikke bilens serviceaftale, betyder det, at bilen har tabt værdi. Derfor er vi desværre nødt til at opkræve betaling fra dig, når du afleverer bilen efter endt leasingaftale. Anbefalingen er derfor altid, at du kører din bil til service, når tiden er inde til det. Din bil elsker service.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.