1. Forside
  2. / Blog
  3. / Privatleasing med 'Tryghed' som nøgleord

Leasing med 'Tryghed' som nøgleord

Har du hørt om skrækscenarier om biler på fossile drivmidler i fremtiden, muligt værditab og usikkerhed ved aflevering efter udløb af leasingperioden? Bare rolig - Hos Privatleasing.dk kan du trygt tegne dig en privatleasingaftale. Du kan med fordel læse dette blogindlæg, hvor vi guider dig igennem flere af de fordele, der gør det trygt og sikkert at lease din næste bil.

Mand Kvinde Bilnoegler Bil

Tryghed i fremtiden

Med flere afgiftsændringer inden for de seneste år, har det været en dyr fornøjelse at eje sin egen bil. I øjeblikket svømmer medierne i scenarier, der forbyder salg af biler, som kører på fossile drivmidler i 2030.

Hvad kan det så komme til at betyde for værditabet på en bil over de kommende år? Det er der ingen grund til at bekymre sig om, når du privatleaser hos Privatleasing.dk. Du betaler en fast månedlig ydelse og afleverer bilen igen efter endt aftale. Du slipper altså for at bekymre dig om værditabet på bilen, når aftalen udløber.

Skal vi lave én aftale? Eller to?

Hos Privatleasing.dk har vi allerede indtænkt driftsudgifterne ind i din privatleasingaftale, idet en aftale hos os altid er inklusiv service. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter til service gennem hele din leasingaftale. Læs om serviceaftalen her.

En anden aftale vi gerne laver, omhandler en udgift, alle taler om, og som vi hos Privatleasing.dk har gjort noget ved. Nemlig brændstof! Vi tilbyder alle vores kunder muligheden for at få brændstofkort, der både giver adgang til attraktive rabatter og ekstra kredittid. Se de forskellige rabataftaler her.

Tryg aflevering

For nogle er den største bekymring ved leasing den usikkerhed, som der kan opstå ved afleveringssituationen. Mange spørgsmål dukker op og usikkerheden omkring selve processen kan derfor på mange måder blive utryg. Det kan være spørgsmål som:

  • Har bilen mange skader?
  • Hvordan gøres disse op?
  • Kommer der en stor efterregning?

Hos Privatleasing.dk er tryghed nøgleordet og derfor bliver bilen gennemgået på et uvildigt FDM Center, når du afleverer bilen. Du må gerne være til stede ved gennemgangen.

Det er vores erfaring, at langt de fleste kunder ikke oplever store efterretninger, men det kan naturligvis være svært at bevæge sig rundt i trafikken uden at få en eller flere småskader undervejs. Hos Privatleasing.dk har vi derfor også taget højde for din tryghed på dette område, ved at tilbyde en attraktiv ansvars/kaskoforsikring, der ligeledes omfatter afleveringskasko – et produkt, som du kan vælge at få med i din privatleasingaftale. Læs om vores forsikringspakke her.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.

Se de seneste nyheder her

01. maj 2024
Nogle vil eje, mens andre vil leje. Men vi kommer ikke udenom de nyeste resultater fra før...
13. februar 2024
Eksperter: Derfor skal du lease i stedet for at købe! Vælg leasing fremfor køb, hvis du vi...
14. december 2023
Skal jeg privatlease eller skal jeg købe en bil? Læs med her og bliv klogere på, hvilken v...